Kremator
Član
|Gde imaju da se kupe krive poluge rukavca za hidrovolan na 54x?? one nakrivljen na dole.....ja svoj h volan zabatalio a krecem komsiluku da radim .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za koliko si produzio,da li se smanjio anšlang?Ja sam isto produzavao. Pomaze.
Šta se dobija sa širenjem trapa?Nisi produzavao rukavce?Ja sirio, dobro je, lakse se mota, samo mora da se prosiri trap za jednu rupu...
Anslag se nije smanjio, a dosta se lakse mota... Produzio sam otprilike 25mm.Za koliko si produzio,da li se smanjio anšlang?
Trap siris da bi napravio mesta za spone da ne udaraju o motor, a produzio sam poluge za 50mm...Šta se dobija sa širenjem trapa?Nisi produzavao rukavce?
Tko se vise razumije za Zetor 7211, koji hidraulicni volan bolje ugraditi..? Koji je bolji servo ili statcni? Ima tko sliku koji je koji i koliko se krece cijena u eurima s ugradnjom..? Hvala
Sa orbitrolom bez reakcije ne djeluje na volan ali imas orbitrole sa reakcijiom i oni prenose vece sile na volan.Kod hidrauličnog volana ne osjeti se ništa,znači neće sam skretati (smotati) u stranu dok ga ti ne ne počneš upravljati,nebitno dali ima neravnina ili ne.