Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grabik ovaj tvoj sistem je hidraulicni servo volan?
Obicno receju da hidraulicni statcni bolji i ne osjeti se na volanu..? Vi znate bolje, samo pitam posto nisam strucnjak za to..
Dali neko zna kako se pojacava pritisak na orbitrolu?
Sada je oko 130bara a treba oko 170bara kad je toplo ulje.Pumpa je ok i tera preko 200bara
Pustio sam ti pp.Na orbitrolu nista ne mozes stelovati izvana , ako ima rasteretni ventil unutra on pusta iznad 170 bara , nesto mi nije jasno , za upravljanje traktorom ti ne treba ni 130 bara , ide jos puno manje , da ti ne preliva cilindar.
Moras vazduh na prikolici jer zetor nema izvod za hidraulicne kocniceHvala na pomoci.. budem pogledal sto se sve nudi po trgovinama pa ako zapnem javim vam se.. Imam jos jedno pitanje vezano za zetora 7211, iza ima prikljucak izveden kolko sam skuzio za zracne kocnice za prikolicu, sad me zanima ako bi nekad uzimao prikolicu tandemku za njega dali bolje funkcionira da se kupi za hidraulicnim kocnicama i naprave izvodi ili sa zracnim.. nisam nikad koristo prikolicu sa kocnicama pa opce ne znam kako je to u praksi i sta je bolje..?