Kada bi se nabavilo ovakvo među kućište mogla bi se ugraditi i tandem pumpa.Tražio sam ali nisam uspeo da nađem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baja ovo je perkins rekao bih?
Kada bi se nabavilo ovakvo među kućište mogla bi se ugraditi i tandem pumpa.Tražio sam ali nisam uspeo da nađem.
Tacno znam na sta mislis, imao sam stora.Imt 558 kakvog ima prijatelj ima rakovicu kao 560. Za njega sam mu ja našao pumpu od štorkana koja se kači na kompresor.
Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk
Radilicom bez tegova., radilicom sa tegovima
Radilicom bez tegova.
Užas, imam ga i ja. A vidiš kod mene je radilica bez tegova. I prosto ne mogu da verujem da tegovi mogu proći iznad pumpe... koliko se sećam nema mesta. Doduše nikad nisam probao kombinovati.... Ali znam 100 % da ako balanserku ne uzupčiš klipnjača u donjoj mrtvoj tačci ne prolazi. Udari u pumpu.
Ok,ako ti tvrdiš da je takva bez tegova, onda nema razloga da ti ne verujem. Ali mislim da ipak na taj motor treba da ide radilica bez tegova. Čitao sam negde (možda i pronađem dokumentaciju) a i koje god sedmice da sam rastavio sve su imale radilicu sa tegovima i klasičnu pumpu ulja. Nego da nemaš neko uputstvo za njega prospekat i slično? Koje je godište?
Deks, da u nekim poslovima ide ko nevreme. Mislim da mogu napisati da je najbrži IMT u oranju i sl.[/QUOTEMoj IMT 588 je 1978 godište broj motora 495A00875 menjač trobrzinac ima spojničku 24 zuba i sporiji je od IMT585 , ali zato nekida poluosovine kao 585. Mana mu je dosta spora treća brza i što je neko rekao za problem sa uključivanjem kardana. Imam neki kopiran katalog o njemu, kompletno rastavljenog svakog dela ponaosob sa kataloškim brojevima delovaod a do š. Moj mob 0604287260 siniša nazovi pa da se ispričamo
Upravo na storeta sam mislioJa mislim da vi pisete o razlicitim traktorima. Deks pise o storetu ili se varam?