Udruženja poljoprivrednika

Ja cuo glavninu dali Djokovici ,inkognito. Ubrzo nakon spontanog kretanja protesta od strane studenata uplivale su 2 struje da se nakace i skrenu u svoju korist kad dodje vrijeme . Samo neki znaju za to od studenata uglavnom koji su placeni . Jednu struju finansiraju Djokovici a drugu Ruska sluzba . Ako ne prevladaju bice to i dalje savrsen pokret preporoda naroda.
Ne truj.

Треба пратити ток новца то је суштина...код нас неки до јуче подржавали студенте сад раде у државној служби преко СНС-а.Мала средина знамо се сви како ко дише.Мојој жени ови из СНС а претили отказом реко дај доказ преживе ћемо ко им јебе матер.Ако ћемо се сутра запошљавати и сређивати ствари као до сад џаба кречење.

Треба пратити ток новца то је суштина...код нас неки до јуче подржавали студенте сад раде у државној служби преко СНС-а.Мала средина знамо се сви како ко дише.Мојој жени ови из СНС а претили отказом реко дај доказ преживе ћемо ко им јебе матер.Ако ћемо се сутра запошљавати и сређивати ствари као до сад џаба кречење.
I jel dala dokaz?? ;)

И још једна ствар код мене у селу људи који подржавају студенте су преко људи из СНС-а неке парцеле које су биле Пољопривредно Земљиште преименовале у Грађевинско!Како то да назовем не знам...

Ja cuo glavninu dali Djokovici ,inkognito. Ubrzo nakon spontanog kretanja protesta od strane studenata uplivale su 2 struje da se nakace i skrenu u svoju korist kad dodje vrijeme . Samo neki znaju za to od studenata uglavnom koji su placeni . Jednu struju finansiraju Djokovici a drugu Ruska sluzba . Ako ne prevladaju bice to i dalje savrsen pokret preporoda naroda.
Ајде пошто се правиш паметан да ти одговорим јер сам у иницијативи, студент сам и учествовао сам у организацији и спровођењу туре до Стразбура. Паре су се скупљале добровољних донација и прилога, значи финансирао је народ. Нису се скупиле само од пљескавица, организован је базар у кампусу и пљескавице су биле само део тога. Ни један једини бицикли није купљен од тих пара, нити је требао јер је већина људи која је возила имала своје бицикле, а неки који нису имали адекватне су позајмили. Већину кварова које смо имали на бицикловима је покривала дијаспора, истина је да је на једном комбију отишло квачило, 2 дана смо се мучили са њиме и на крају је тај комби остао код механичара у Минхену, отишло је квачило и пливајући замајац и та поправка није коштала 3000е како каже пи*коусти него 1700е. Такође пошто постоје разне теорије зашто смо кренули 3.4. једини разлог је био да стигнемо кући пре Васкрса. Ако требају још неке теорије да ти се расчивијају пиши слободно..

Nazad
Vrh