Udruženja poljoprivrednika

Ja cuo glavninu dali Djokovici ,inkognito. Ubrzo nakon spontanog kretanja protesta od strane studenata uplivale su 2 struje da se nakace i skrenu u svoju korist kad dodje vrijeme . Samo neki znaju za to od studenata uglavnom koji su placeni . Jednu struju finansiraju Djokovici a drugu Ruska sluzba . Ako ne prevladaju bice to i dalje savrsen pokret preporoda naroda.
Ne truj.

Треба пратити ток новца то је суштина...код нас неки до јуче подржавали студенте сад раде у државној служби преко СНС-а.Мала средина знамо се сви како ко дише.Мојој жени ови из СНС а претили отказом реко дај доказ преживе ћемо ко им јебе матер.Ако ћемо се сутра запошљавати и сређивати ствари као до сад џаба кречење.

Треба пратити ток новца то је суштина...код нас неки до јуче подржавали студенте сад раде у државној служби преко СНС-а.Мала средина знамо се сви како ко дише.Мојој жени ови из СНС а претили отказом реко дај доказ преживе ћемо ко им јебе матер.Ако ћемо се сутра запошљавати и сређивати ствари као до сад џаба кречење.
I jel dala dokaz?? ;)

И још једна ствар код мене у селу људи који подржавају студенте су преко људи из СНС-а неке парцеле које су биле Пољопривредно Земљиште преименовале у Грађевинско!Како то да назовем не знам...

Nazad
Vrh