Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odoste daleko van teme.I ja sam cuo da u radiju zive mali ljudi.
Ne truj.Ja cuo glavninu dali Djokovici ,inkognito. Ubrzo nakon spontanog kretanja protesta od strane studenata uplivale su 2 struje da se nakace i skrenu u svoju korist kad dodje vrijeme . Samo neki znaju za to od studenata uglavnom koji su placeni . Jednu struju finansiraju Djokovici a drugu Ruska sluzba . Ako ne prevladaju bice to i dalje savrsen pokret preporoda naroda.
I jel dala dokaz??Треба пратити ток новца то је суштина...код нас неки до јуче подржавали студенте сад раде у државној служби преко СНС-а.Мала средина знамо се сви како ко дише.Мојој жени ови из СНС а претили отказом реко дај доказ преживе ћемо ко им јебе матер.Ако ћемо се сутра запошљавати и сређивати ствари као до сад џаба кречење.
Momo gura tu priču od početka.Momo,ako te je kidnapov'o Dodik,trepni 2 puta ili stavi smajlić.![]()
Није дала јел се екипа нагидила поделили ресоре о Пошто се ради...али није у СНС-у нити ће икад бити ни у једној партији...За разлику од 95%њених колегиницаI jel dala dokaz??![]()