Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
talianu je napisao(la):Zar mora na ćirilici ,ja spremio papire ali na latinici ?
KadaKishRobert je napisao(la):da li sutra neka udruzenja dolaze u asocijaciju tj u master centar u ns?
U svakoj corbi ti bi da budes mirodjija...Farmer Bob je napisao(la):Ej,evo ja bih da idem?! a kako ces i ti da ides kad si rekao da idemo i sutr
Hvala za reklamu....KishRobert je napisao(la):ovaj samo gde ima za dzabe da se pije,makar i sirce!
inace za basaid
zanima me ako mogu da dobijem kontakt telefon ili sta vec da bi mogao da kontaktiram Asocijaciju jel smo i mi ovde u Banatu tacnije u Vladimirovcu osnovali udruzenje "RATARI VLADIMIROVAC"pa bih pristupio asocijaciji pozdrav.ralekiraj je napisao(la):u Basaidu smo osnovali udruzenje poljoprivrednika "Banatski paor". Pristupili smo Asocijaciji poljoprivrednika, za sada desetak clanova ali tek smo na pocetku. Veliku zahvalnost dugujemo @KishRobertu koji nam je mnogo pomogao prilikom osnivanja
Hvala pozdrav...KishRobert je napisao(la):Asocijacija poljoprivrednika Vojvodine
Mob.tel: 064/649-7-642
Evo ti nas @Kish Robert,slobodno se obrati njemu...jovan.susek je napisao(la):Pošto sam član foruma a bavim se poljoprivredom iz Suseka sam,malog mesta u sremu,nas desetak bi da osnujemo udruenje pa bi nam trebalo malo pomoći ako je neko raspoložen da nam to i učini,za početak nas interesuje šta sve treba od dokumentacije,koliko se plaća za osnivanje udruženja i da li se svake godine plaća državi taksa,takođe bi bilo od pomoći da nam neko da statut po kome bi uradili.unapred zahvalan