Tužna vest

Eto sta ti je zivot,danas radis boris se i za malo ne paznje nema te... Saucesce porodicama i neka im je laka crna zemlja.

Ta raskrsnica je neosvetljena. Garantujem da vozac uopste nije ni video da prilazi glavnom putu. Kad sam cuo da je teska saobracajka u Kovacici, odma sam znao da je na toj raskrsnici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na toj raskrsnici prema Padini, ugao Bratstva jedinstva i Jna. Nocu je raskrsnica jako slabo vidljiva, i kad prolazis prvi put velike su sanse da prodjes kroz nju. Moj drugar je prosle godine proleteo kroz nju ali je imao srece jer nije nikog bilo.

Strasno, iz Apatina su ljudi. Poznajem vozaca, bavi se poljoprivredom. Uzas kako nastradase.

I ja sam je preletio dok sam se momcio, sa 80km/h nisam ni svestan bio da sam je preletio. Znaci preko 10god. i nikad da se sete nadlezni da je malo bolje osvetle i znakovno pojacaju, moraju gradjani inicirati da bi doslo do toga. Kod nas se uvek tako dodje do cilja prvo glave moraju pasti pa tek onda neko da mrdne!

To je raskrsnica,koja skrece prema padini,u ovom slucaju,jos je bio dan,oko pola 5,pa nije problem sto je neosvetjena,problem je sto je jako puno saobracaja tamo,jos dok traje kampanja repe,sve je puno nadgradjenih,i pretovarenih kamiona,a saobracajci ne smeju ni da zucnu,vazno da zaustavljaju auta i traktore,cak i po letnjim putevima.,kao ove godine,usli 2 duzi u atar,i kaznili kombajnera.a kamione kad vide nista,

Pa nije slucajno sto su mnogi tu preleteli, znaci da postoji problem neupadljivosti da se nailazi na put sa prvenstvom prolaza, treba je znakovno pojacati, na kraju krajeva posle znaka za ukrstanje na put sa pravom prvenstva stavit znak STOP i mirna backa!
Ovo ostalo sto si naveo je prica za sebe i nije slucajno tako, jbg.

Ne znam kako je doslo do ove nezgode,ali pre 17 god,takodje u kovacici,u istoj glavnoj ulici,ali na raskrsnici kod benzinske pumpe.poginuo mi je drugar,generacija,takodje bio suvozac...lepo su stali na raskrsnici,i sa leve strane je isao sleper,propustili ga,i kad je prosao,ovaj je krenuo,ali je sa desne naleteo drugi sleper,koje vozac auta nije video od kamiona,i pokupio ih...

Kamion osim sto je pokupio taj auto, pokosio je i autobusku stanicu, srusio orah, polomio banderu i stao na metar ipo od kuce. Repa zavrsila na kuci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја прошао туда, мало после незгоде, али ни случајно се није догодила у 17 часова, како пишу новинари, већ раније.....ја прошао мало пре 15 часова а склањали репу већ.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Ма његов живот... шта ћемо са животом те жене а нај горе од свега шта је са животом те бебе.Добиће мало робије био под дејством алкохола и уз добро владање слобода...И шта после тата ти убио маму ножем јер није била добра Бог нек је у помоћи том детету...

Nazad
Vrh