Tužna vest

Da smo neka iole pravna drzava sad bi taj lekar sto ga je pustio na kucno lecenje zaglavio zatvor da se pusi!A,ovako tesko onom kog nema.Neznam kako mu je bilo kuci na par video klipova kaze da je mehanizaciju kupio na kredit i da je to bio veliki zalogaj i za nemackog farmera a,kamoli za srpskog.Ako su ga nedaj boze pritisli iz banke,lose stanje useva porodica trazi i mali pritisak je dovoljan da se desi to sto se desilo.Moje najiskrenije saucesce porodici.

Saučešće porodici, ali kao Mašinovodja mogu reći da je naneo veću traumu kolegi koji ga je pogazio nego što je on imao zbog svojih useva.... Ljudi misle da je rešenje skočiti pod voz, a niko ne misli kakvu traumu može napraviti tom Mašinovodji, bacanje pod voz nije rešenje...

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Saucesce njegovim najblizim. Steta za jednog mladog, vrednog, ambicioznog coveka. Mozda ce neko iz vrha shvatiti koliko je breme na ledjima seljaka. Rekao bi jos nesto, ali nije momenat

Ljudi kakav god da je problem, da se rešiti. Razmišljam o ovome. On je imao više zemlje od većine nas tu, kao i najnoviju mehanizaciju. Koliki god da su krediti, uvek možeš nešto prodati, dati u arendu, refinansirati. Svima nama je teško, kad se uzdaš u prirodu, odrediš neke ciljeve a ono sve se izjalovi. Ne verujem da bi čovek posle žetve ostao na ulici gladan. U minusu možda, ali ne bi bankrotirao. I ako bi bankrotirao i to bi bilo bolje od ovoga. Šta sad njegova porodica sa svom tom zemljom?? Svi mi imamo obaveza, da li prema našim porodicama ili prema bankama, životu i sebi. Pamet u glavu! Ništa nije vredno tvog života. Samo je njegova porodica ostala bez stuba koji je sve to držao.

Znao sam ga i pomogao mi je sa par saveta.Nikad ne bih rekao da će tako nesto uraditi.
Moje saučešće.

Moje iskreno saučešće porodici Nenadović.Suicid je ozbiljan problem današnjeg društva.Nameće se polako svima nama koji nismo položili i dobili vozačke da vozimo i prolazimo kroz život...

Nazad
Vrh