Tužna vest

@Grunt
Nisam mislio samo na taj dogadjaj od juce, nego inace sta uradi od zivota, ostavio zenu, sina i snaju sa unucima i otisao da zivi sa tom devojkom koju je ubio. A do pre par godina je sa porodicom obradjivao 3000-4000 hektara, njegov sin i dalje radi ali dosta manje.

Bane mozda kako.doslo tako i ...... Bio sluzbeno kod.njega pre dve tri godine.tu.su bili kamioni klasovi traktori i kombajni, plugovi veliki. Kao u pikovima.

Nisam ga odavno video... 93 i 94- te igrali smo fudbal zajedno u timu, on i jos dva brata iz Ilandze (Dzordan i Boban) su igrali za nas klub.
Ne mogu da verujem sta je uradio!

Pozdrav Petre .I ja poznajem Sinisu iz te price bio je mnogo dobar igrac uvek gladan golova a malo ponekad i prgav.Videli smo se pre par godina u Lokvama i kod njega sam svratio kuci.Biznis je cudo i tek mlada jos vece cudo.Bilo koji da je razlog ne sme covek da sebi dopusti toliko nisko da se spusti.Za neverovati je sta je mogao da uradi

Naj veci procenat smo sami krivi za ono sto ti se desi u zivotu, na drugo mesto je sreca,a na trece uticaj drugih! Al nekako mi naj strasnije kad roditelj kupi detetu za 18rodj. (il nebitno kad) ove ubice na 2 tocka, pa kad se desi nesreca kuku mene grdna... Saucesce porodici.

Najezim se kada vidim da je ova tema aktivna. Pogotovo kada vidim da smo ostali bez nekog od mladjih clanova foruma. Ako se ne varam godisnje nas napusta po jeda clan na nacin na koji je otisao kolega Zarkov mali. U 90% slucajeva glavni krivac za nesrece sa motorom je brzina. Zbog ovakvih stvari sam ostao na maloj kubikazi, tako da leti kad god ukradem vreme od poljoprivrede i ostalih obaveza motor bude sprava za opustanje i uzivanje. Svi kasnimo i zurimo, sto neko rece malo koraka imamo ali se mnogo brzo koraca. A ovakve stvari nas vracaju na zemlju i teraju na razmisljanje. Aleksandre ili Zarkov mali neka ti je vecna slava.

Saucesce porodici, a njemu nek je vecna slava. Bas tragedija tako mlad zivot ode zbog tih prokletih sportskih motora. Ja iskreno volim motore ali vise sam za neke copere, kruzere I tome slicne motore za uzivanje. Gine se doduse i sa njima ali dosta manje. Mozda iz straha da me ne povuce brzina ili jednostavno zbog nekih precih stvari jos uvek nisam kupio neki od tih motora koje volim, jos uvek se drzim skutera od 50 kubika. Kad procitam ovako nesto ne seda mi se ni na skuter. A secam se da je pisao kad je postavio sliku slupanog motora da je imao srece tada. Sta ti je zivot danas te ima sutra ne.

Motociklisti i njihova opsesija i strast zvana motor.Nekad sam i sam pripadao tom klanu ali porodica i rodjenjem dece sve se promenilo.Zakonom koliko toliko može da se reguliše da ne gubimo mlade ljudi na ovakav način.Zabranom velikih kubikaža da se voze na našim putevima je jedina opcija koja može sprečiti u budućnosti ovakve saobraćane nesreće kao što je na žalost zadesila i našeg člana Aleksandra , Zarkov mali.Saučešće porodici ,i neka mu je večna slava.

Na ovom pravcu od PN do Drenovca stalno neki udesi. On je treci koji je poginuo tu da sam ga poznavao. I kad se to desilo pre oko mesec dana rekoh sebi, aman vise, dokle cete. Nisam ni znao o kome se radi. Dok sinoc ponovo nisu pricali o tome i dok sam povezao da je to taj Aleksandar. Posle nadjem vest na netu... Tuzno! Prica se da je vozio 200...

Nazad
Vrh