Tužna vest

Ma haos; navijaci neki... jedan merka koga ce, pa se zaleti i sutne ga u ledja, a ostali onda ulete. Najgore je prosao neki jadnik kome su bukvalno polupali sve kosti lica.

bato u UPITNIKU....kraj mene se desilo,meni se zeludac okrenuo,prvo znao sam decka dobro,a drugo maltene bilo je krvi oko njega i momak je ropio na rukama dok nije odahnuo...kasnije zalost,dosli brat,otac majka,plac guzva u gradu....koliko znam ovaj sto ga ubio ima 16 il 17 god tako sam cuo posto ga ne znam licno al znam po liku...zalost
Ima taj vise od 17 god.

E zbog ovakvih stvari zalim za za neki raniji sistem.Bio sam klinac ali red se znao.I ma koliko bilo loseg u komunizmu,a bilo ga je itekako,nisi imao skinhedse,nisi imao bolesnike kome bi palo na pamet da okupe grupu jos bolesnijih i izadju na ulicu da razbijaju glave dobronamernim prolaznicima.E,vidite sada je goli otok potrebniji vise nego ikad.Otkako su ukinuli roditeljsku vaspitnu,i istu takvu uciteljsku, od koje ti obraz bridi do navece,a deci dali prava da po autoritetima pisaju gde stignu-postajemo drustvo huligana,neradnika koji svo slobodno vreme planiraju za lumperaj,najcesce po necijoj glavi.Kakvo je to drustvo u kome je sistem vrednosti obrnut naglavacke,pa sad govna u svom najjacem smradu plutaju na povrsini i guse sve sto ne mirise poput njih?To je samo jedno drustvo u svetu-srpsko!Garantovano da u nijednom drustvu na planeti nije stanje poput naseg demokratskog,u tumacenju novoprozvanih demokrata,evropejaca,ili zbirno sljama koji se otrgo od naroda i po istom gazi,bez da se osvrce iza sebe da sagleda kolateralnu stetu.I treba sve sram da nas bude,mi im iz godine u godinu dajemo legitimitet za njihovo mentalno i fizicko silovanje onoga sto je jos ostalo od coveka na ovim prostorima.

Nema kod nas ko da zavede red,"organi reda" kursadzije preko veze 90% njih ceka da prodje tuca pa onda popisu,nit znaju nit smeju niti hoce da udju u tucu i bar razvade,a ne reda da zavedu.
Gledao sam vise puta "organe /// " u akciji i stvarno su smesni ovi kod mene u okolini,jbt njih 3 tovare decka u maricu i ne ide ne mogu da ga ubace magarci,guzice im ispale,pendreci po podu i kad je dosao jedan sposoban sam ga caskom ubacio kao kutiju sibica.

Ma koji panduri,vecinom zadrigle guzice.Dobri su samo kao krvopije u liku saobracajaca.Ali kod nas sustinski problem je mnogo dublji,a jos je gore sto nemamo nikakvu strategiju niti plan za neku promenu na bolje.Ne,jer odredjenim krugovima idiota,koji vladaju ovim haosom,takav haos i odgovara.I oni ga neguju,oni su njegova najjaca karika.

kod nas su kazne za bijelog labuda 10 000 kn ( ~1333 eura) a za crnog 20 000 kn ( 2666 eura) tako da osim moralne osude dobije i đepu pa tko se voli naslađivati na taj način nek izvoli.

Takvu stoku treba ubiti na licu mesta da se više ne razmnožava njima novčana kazna ništa ne znači. Ako ih roditelji ne mogu naučiti trebalo bi Gradsko zelenilo da uzme stvar u svoje ruke.

Kaznena poliika srbije nije losa samo primena toga je zabrinjavajuca.To su tatini sinovi i za njih ne vaze zakoni republike srbije.Uverite me u suprotno.Ubiti ih ne mozemo ali ih treba drzati odvojeno sa dovoljno 'belog i zutog' po zelji.

moram da vam saopstim jednu tuznu vest da je nas clan KLOKI poginuo u saobracajnoj nesreci na skrobarskom putu kada se podvuko pod kamion pocivaj u miru :(

Nazad
Vrh