Tužna vest

Moje saucesce. Poznavao sam ga, kad sam cuo nisam mogao da verujem da je on. Strasno :(

Nema veze sa forumom,ali sam valjda jos uvek pod utiskom te situacije koja se sinoc dogodila na putu BG-PA gde su poginule 2 rodjene sestre a ja sam bio neposredno iza njih i jos uvek mi je u glavi ta slika kad sam izasao iz auta i video 4 osobe da leze na asvaltu,noge su pocele da mi klecaju.Prosto je neverovatno koliko moze jedna budaletina u sekundi da zavije porodicu u crno,i svoju a posebno tudju.

Ja razumem da neko ima 18 i 20god i da vozi 150, pa i malo brze , ali kad neko ima 34 god i vozi 200km/h taj uopste nema veze smozgiom i nebi bilo zalosno da je licno on poginuo.

Nije ni ogreban (ali bukvalno),0,36 promila alkohola je imao(nije ni pijan bio) a mene je obisao minut pre udesa otprilike i na 4 semafora je prosao kroz crveno bez smanjivanja brzine.Znaci treba ga obesiti.

Dragane, nema tu sta da se razume ili ne razume,ja tebe ne razumem,dali taj sto ima 18 ili20 kada vozi 150 i vise ugrozava svoju bezbednost,mislim da,a tek tudju,pa dragane citeve porodice se voze autom i idu u susret kretenu koji vozi 150 i vise,i sta tu sinovce ima da se razume,sta je olaksavajuca okolnost, sto ima 20.god. ajde molim te.Bezbednost se valjda postize malo i kada gledamo one plekove pored puta, nisu oni djabe postavljeni. dragane izvini molim te ali si me debelo razocarao ,nadam se i mnoge na ovom forumu.aj zdravo

Ljudi u tim godinama ne mogu da zarmisljaju kao stariji. Ti si verovatno stariji , i nemozes to razumeti , da mladima nije jasno da ugrozavaju druge u saobracaju , a i sami mebe. Sve se to mozda moze na neki nacin spreciti. Kako nebi znao da ti kazem.

mislim da je dragan mislio o onoj mladost ludost da sa 18-20 godina ne razmišljaju o posledicama a da bi neko sa 34 god trebao biti zreo čovek koi ima i koi koristi mozak

pidikanac. tacno na to sam mislio , ali od umora , jer sam ceo dan radio ne umem dobro da se izrazim , a i ovako nisam neki pisac.

Koja god kazna da bude gubitak 2 deteta u jednom momentu tim roditeljima ce da bude tuzna.

ima toga i kod mene dođu ova dječurlija sa zapada i voze ko ludaci,prošle godine jedan iz mog sela je pobio dvojicu momaka od 20 god.Vozio je na ograničenju 60 170km/h i udario u bok auta momcima koji su skretali pred stan i nisu ga vidjeli a nisu ni mogli jer je lola ugasio svjetla kad je pogulio kraj policije.Vozio pod uličnom rasvjetom i nikom ništa on se vratio u švicu i kao biće suđenje a od toga nema ništa.

Ima toga svuda.Dogadjaj od pre par godina:
Decko 19 godina,polozijo,tata-budza,stranacki jak....kupijo sinu auto,ovaj ga proba u gradu koliko moze da ide...,covek gura biciklo preko pesackoga prelaza-obelezenoga.Smrtan ishod na licu mesta,dolazi milicija,mali se ponasa bahato,kao da nista nije bilo i policiji govori da se nista nebrinu da ce to njegov tata resiti-covek mrtav.
Pita policiju dali moze da ode.Policajac mu odgovara gde da ides ubijo si coveka,a ovaj; rekao sam vam to ce moj tata resiti.Policajac se iznervira i lupi jak samar
momku.
Ishod;policajac suspendovan zbog samara......STRASNO!!!!!

Na zalost ima toga svugde, pre jedno 15tak godina, jedan nas tada poznati kosarkas a sad jos poznatiji trener, mrtav pijan udario coveka, na licu mesta mrtav, i nije lezao ni dana.Ipak je ovo Srbija pa smo ,nazalost, navikli da slusamo ovakve price.

Nisam imao nameru da se oglasavam u ovoj temi,ali verujte mi pravi sam sagovornik za ovo_Okusio sam na svojoj koži spregu vlasti,sudstva,i mocnika.Sada su odmah rekli da se vozilo kretalo brzinom od 200 km,a u mom slucaju otac srpskog saobracaja gosp.Vujanic nije mogao izracunati brzinu vozila,tako da sada se oglasavaju svi iz raznih agencija sa svojim vidjenjem stanja.Odgovorno tvrdim da imamo ljigavo pravosudje posebno tuzilastvo.Izuzimam sve postene ljude pomenutih institucija vlasti ali njih malo ima i oni su osudjeni na stagniranje u napredovanju.

Nazad
Vrh