Tužna vest

veceras mi je nastradao poznanik,momak koji je radio kao izbacivac u diskoteci...ubio ga je neki klinac na moje oci dva metra od mene ubodom nozem u vrat...trenutna smrt..strasno,momak imao 24 god

Taj posao i nosi taj rizik,a gledajući današnju omladinu to je i za očekivati.
Žalosno.

Slično se desilo pre par dana i kod mene .Samo što je ovde izboden jedan Rus od ovih što traže naftu i prebacili su ga za BLuku.Kažu da je živ .Čuo sam da je bila u pitanju devojka.Žalosno je što mlad čuvek mora da radi takve poslove(rizične).

Bijeljina je postala takav grad da ne moze proci mesec dana da neki mladic ne bude ubijen. Pre manje od mesec dana u susednom selu ubijen mladic iz kalasnjikova, razlog svadja. Sada ubijen u diskoteci.
Nedjo u kojoj diskoteci se desilo?

Ranije nigde nije bilo izbacivaca ,milicija je radila svoj posao ,a sad lokal nije IN ako nema izbacivaca .A sad malo malo pa cujes nastrado izbacivac ili izbacivaci unakazili goste.Pobrkani loncici skroz.

bato u UPITNIKU....kraj mene se desilo,meni se zeludac okrenuo,prvo znao sam decka dobro,a drugo maltene bilo je krvi oko njega i momak je ropio na rukama dok nije odahnuo...kasnije zalost,dosli brat,otac majka,plac guzva u gradu....koliko znam ovaj sto ga ubio ima 16 il 17 god tako sam cuo posto ga ne znam licno al znam po liku...zalost

Omladina je puna besa i nezadovoljstva što i razumem u kakvim vremenima živimo.Umesto da se više ispomažu i podognu prag tolerancije dešavaju se takvi slučajevi.Sada su u ovom slučaju nepovratno izgubljen jedan mlad život a drugi uništen (kad se otrezni i osvesti,pa vidi šta je uradio.)

Tuzno ali istinito,opis Srbije u ocima nepoznatog autora....
Serbia: Zemlja, koja se graniči sama sa sobom. Gde žive najlepše žene, a natalitet opada. Gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme. Gde osmočasovno radno vreme traje 12 sati. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo. Gde su novinari slobodni da napišu šta god im se naredi . Gde ljudi slave slavu, a psuju Boga.Gde je bolje biti direktor drzavne firme nego imatii svoje privatne.Gde su politicari zavadili ljude,a oni slepi pored svojih ociju.Gde su patriote i heroji postali izdajice a izdajice i dezerteri heroji.Gde se nevrednuje postenje,cast i obraz.Gde se sistematski unistava sport preko politike.Gde se nevrednuje porodica.Gde...,gde......Gde sjasi kurta da uzjasi murta!!!!.,i td..

A i izbacivaci .... ima u gradu 2 diskoteke pribliznog kapaciteta u jednoj radi njih bar 5 cesto 7 komada i nikad reda ne uspeju da naprave debilcine malo malo dobiju po nosu u drugoj jedan na ulazu udara pecate drugi kontrolise masu e to je posao. :osmeh:

Zivotne vrednosti su nestale,dosle su neke nove vrednosti koje nasu omladinu vode u propast......,da je samo omladina nego i celo drustvo.
Setite se Forumasi pre 20,30 god...(i onda je bilo odstupanja,ali jako malo...bila jedna stranka,a sada 101..)u skolama su se nosile kecelje,(nije se videlo da li
dete ima majicu od "kineza" ili orginal)ISLO SE U VOJSKU-VOJSKA PREKRETNICA ZIVOTA,covek -mladic sa izlaskom iz vojske je imao neke vrednosne navike-zreliji,samostalniji.....a sade ,22,24,25,27 god. spava do 12 h.,nema radnu naviku(cast izuzecima...)ceka da mu mama i tata daju....znam slucajeva"SINE dok je mama ziva neces morati nista da radis,...sve cu ti ja obezbediti"Sin je tada imao 16 god.,a sada 24god.neradi nista,nema za benzin,(mama kupila kola)nema radnu naviku,spava do 14 h. a mama kuka.....Roditelji nemogu za dazbine da obezbede....(krivica roditelja)
U skolama obijasnjavaju kako deca imaju svoja prava,nesmeju roditelji da ih tuku,vicu,moraju da daju dzeparac(odakle).....POGRESNO.
Sto im nisu obijasnili da treba da postuju starije,da preko raspusta treba nesto da rade...da pomognu svojim roditeljima.....
Pa ne bi po lokalima bilo toliko problema,......VASPITANJE DOLAZI OD KUCE !!!!!!!!!!

A tek ono ludilo u NSu juce ( na Strandu ), ide njih 50 sa palicama i bokserima i pegla redom.

Nazad
Vrh