Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cenu formiraj sam prema parceli, dali kosis visoku ili nisku travu, dali je parcela zapustena pa je treba ocistiiti? Koliko dana ti treba da zavrsis posao? Dali je tezak, lak?Ljudi, mene interesuje da li je neko kosio trimerom za pare. . . Kako se taj rad naplacuje? Na osnovu cega?
prosle godine je placen 1280,00 din. i vredi sve pare,ovaj drugi ne moze u deblio jer brzo pocne da pali drvo i nista,kazem vise je za vrzine i trnje
nesajaca @
---------- Poruka napisana u 13:09 ---------- Prethodna poruka je at 13:05 ----------
ovde je sve lepo objasnjeno
http://poljoinfo.com/showthread.php?3231-Postavljanje-slike-u-poruci
Ljudi, mene interesuje da li je neko kosio trimerom za pare. . . Kako se taj rad naplacuje? Na osnovu cega?
ti onda po 120000,00 din ,naplati po rezervoaru 500-600 din.pa koliko ispadne!Ako si ti uzeo 4000 za 5 ari, koliko bi ja trebao da uzmem za 1,5 ha kosenja po malini za jednog coveka, a imam ih nekoliko. . . ??????
znači cena spram mušterije ošacuješ ga pa odalamiš
bravo. tako se to radi. uzivam da ih derem kada vidim da su puni para.