Trimeri

Cena se krece od 3 do 3,5 dinara po m2 prosle godine sam tako naplacivo,ako je skupljam dodaj jos 0,5 dinara po m2 visina trave do pola metra preko toga opet druga cena.

Danas sam rešio da pripremim trimer za novu sezonu, kada sam sve završio, sipao sam mešavinu, zatvorio čet i otišao da doručkujem, posle desetak minuta sam video ovo, "isparavalo" i "prosipalo" se tu gorivo i prošle godine, ali ne ovoliko, na koji način bih to mogao da sredim ?

Evo i par slika:

Nemoguće, Villager je extra mašina, ti ne umeš da rukuješ sa mašinama. To što se tebi desilo je jedini slučaj, ovde imaš na hiljade zadovoljnih korisnika Villager mašina i sve do jedne rade savršeno, nemoguće da Husquarna i Stihl prodaju svoje modele po 17x skupljim cenama, u odnosu na moćnog Vilalger-a, to je čista kradja..kad Villager radi bolje od bilo koje profesionalne mašine i od 1000€.

uzgred..meni se to desilo prošle godine, isticalo je gorivo u toku košenja, prosipalo se, prelivalo na tu plastiku (ili gumu), na rezervoaru, gde ulaze ta dva creva za gorivo..bio sam siguran da nije do Villager-a, već do mog rukovanja mašinom, tako da sam ga bacio na deponiju, skupio novac i kupio kršten trimer i od tada nemam nijedan jedini problem.

Nemoguće, Villager je extra mašina, ti ne umeš da rukuješ sa mašinama. To što se tebi desilo je jedini slučaj, ovde imaš na hiljade zadovoljnih korisnika Villager mašina i sve do jedne rade savršeno, nemoguće da Husquarna i Stihl prodaju svoje modele po 17x skupljim cenama, u odnosu na moćnog Vilalger-a, to je čista kradja..kad Villager radi bolje od bilo koje profesionalne mašine i od 1000€.

uzgred..meni se to desilo prošle godine, isticalo je gorivo u toku košenja, prosipalo se, prelivalo na tu plastiku (ili gumu), na rezervoaru, gde ulaze ta dva creva za gorivo..bio sam siguran da nije do Villager-a, već do mog rukovanja mašinom, tako da sam ga bacio na deponiju, skupio novac i kupio kršten trimer i od tada nemam nijedan jedini problem.

"-Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju
-Dosta bre! "

Ti big bang ko da te neko napterao da kupis villagera protiv svoje volje pa samo kukas. Sta fali Villageru? Vrhunski kavlitet i niska cena ne idu zajedno ni u vicevima. Nek moj Villager odradi svo trnje koje planiram da posecem i bicu prezadovoljan plus kosenje i hvalicu ga ko da je Husqvarna ili Stihl.

To što si kupio kompjuter prekjuče ,a uveo internet juče, ne znači da imaš prioritet preko reda da se budiš, stani u red lepo, kao i ostali..aj' sad lepo nazad u red!
:sjasi:

Danas sam rešio da pripremim trimer za novu sezonu, kada sam sve završio, sipao sam mešavinu, zatvorio čet i otišao da doručkujem, posle desetak minuta sam video ovo, "isparavalo" i "prosipalo" se tu gorivo i prošle godine, ali ne ovoliko, na koji način bih to mogao da sredim ?

Evo i par slika:

Kao sto rece bosonoga probaj tim silikonom za dihtunge, to bi trebalo da resi problem u vecini slucajeva ili kupi novu tu gumicu ne mislim da je vise od 100din a mozes da odes u radnju gde si kupio trimer da ti zamene ako je u garanciji. Pogledacu, mozda imam ja da ti poklonim jednu da imas za rezervu.:ppozdrav:
Pogledaj za svaki slucaj mozda je rupica na zatvaracu rezervoara zapusena pa nema odusak, prodzaraj iglicom rupicu na zatvaracu sa spoljne strane i treba da imaju dve na delu sa unutrasnje strane one bi trebalo da su ok.

Poslednja izmena:

Kao prvo ne vidim svrhu ovakvog postovanja, za ovakve stvari sam dobio 17 negativnih bodova, ovde smo da jedni pomognemo drugima, niko ne može sve da zna, prema tome mislim da ovakve komentare treba izostaviti.

Hvala vam kolege, sutra ću otići do prodavnice i dalje je pod garancijom !

Pozdrav svima.Treba mi pomoc oko trimera.Koliko bih mogao da kosta trimer Oleo Mac 755 Master polovan sa trokrakom,cilkularom(dali se cilkular montira kada se skine trokraka) strunom,uprtacima...
Koje su karakteristike,snaga.....
Dali ga neko ima i kako ga sluzi...meni je nepoznato..
U napred zahvalan:osmeh:.

Ma ja se nesto spremam za polovnu i proverenu marku. Imam lika u selu, drzi servis i kod njega se nadje po neka testera ili trimer generalno sredjeni i na prodaji jer je gazda dig'o ruke, skupa mu bila popravka.
Gledah ove Oleomac i nigde ne pominju cirkular cak ni uz ove profi.

Kao prvo ne vidim svrhu ovakvog postovanja, za ovakve stvari sam dobio 17 negativnih bodova
Imam Villager, isti model koji imaš i ti i tvrdim da je Villager extra proizvodjač,a to što ti curi,preliva i kipi benzin na rezerovoaru je razlog jer ne umeš da rukuješ mašinom, nije do Villager-a već do tebe!
Bio si jedan od prvih koji je bacao prašinu u oči svima koji se usude da pomenu da je Villager krš neopevan..a sada kada si isto to iskusio iz sopstvenog primera, pokušavaš da budeš oportunista, što zapravo i jesi.

Poslušaj moj savet i kupi još jedan model, isti takav, za slučaj da poskupe, ako ti se recimo, taj pokvari, što je praktično nemoguće..da imaš još 1 u rezervi, za delove:sreca:

u valjevu ima servis wilager trimera ovlašteni i prodavnica delova, imaju sve delove pre par dana sam sredjivo moje za sezonu i rešio izmenuti sve gumice i membrane u karburatoru gume do rezervara i hteo sam jedan nosač glave treba ga imati u rezervi a ne da tražim kad odkaže.Nazovem ih pitam za radnju kako da nadjem pričam šta treba,ljubazna trgovkinja kaaže ima hoćete li da vam zapakujemo i pošaljemo kurirskom poštom da ne dolazite ovde 70km.Tako i uradim sutredan zove citu exspres gde kuća sve poslato kao po dogovoru.

Znaci 300-350din za parcelu od 10x10 m ? Sa gorivom ili bez goriva?
Nisam se kolega stigo ranije javiti za parcelu te velicine uzmi 500din slobodno, ako taj vlasnik nije u stranju da to parce sam pokosi.Inace gorivo je uracunato u cenu.Za informaciju ponovicu imam Villager bc 900 i sa njim radim vec 3 godine kvarova nisam imao osim spulne gde se najlon namotava.

nadjo sad jedan na netu jel neko imao ovaki http://www.nonstopshop.rs/i-12570/benzinski-motorni-trimer-za-travukorov-mac-80

---------- Poruka napisana u 22:51 ---------- Prethodna poruka je at 22:49 ----------

Cena se krece od 3 do 3,5 dinara po m2 prosle godine sam tako naplacivo,ako je skupljam dodaj jos 0,5 dinara po m2 visina trave do pola metra preko toga opet druga cena.
ja za 1 hektar lešnika uzimam 100 evra za jedno košenje ali sad moram dizati cenu ne isplati se.Po toj ceni sam počeo kositi kad je obična dnevnica koštala 10evra a sad je obična dnevnica 15 evra

---------- Poruka napisana 12-04-12 u 00:26 ---------- Prethodna poruka je 11-04-12 at 22:51 ----------

http://www.takolako.rs/user/aparati...i-trimer-bc-900-s/44_881_35529_1_0_0/item.jsp

bc1900x i ja sam ga uzeo prosle godine, nisam nesto preterano kosio ali nije ni zanemarljivo, cak i kukuruz sam mlatio sa njim i da ne nabrajam, mocna masina (za te pare)
Sto se tice paljenja, povuces mu saug i levom rukom stisnes rucicu od gasa 1-2mm cisto da krene malo goriva i pali kao lud iz prve, isto sam se mucio po desetak puta nije hteo da upali i slucajno se setim da pokusam ovo i on iz prve, od tad uvek kad nece posle 3-4 puta da upali ja drzim gas dok palim i to je to, kad odradi malo spreman je za akciju. Pokusajte mozda upali i kod vas :ppozdrav:

Danas, posle zimske pauze napravim mesavinu, pumpica i po Vasem savetu malo gasa, upali bez problema posle 4-og povlacenja, cim se "javio". Ostah zatecen! Hvala! :ppozdrav:
Samo neka nastavi ovako :bravo:

Nazad
Vrh