xsale
Moderator
Pa samo Superhik radi obrnuto
I vlada Srbije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa samo Superhik radi obrnuto
Nemoguće, Villager je extra mašina, ti ne umeš da rukuješ sa mašinama. To što se tebi desilo je jedini slučaj, ovde imaš na hiljade zadovoljnih korisnika Villager mašina i sve do jedne rade savršeno, nemoguće da Husquarna i Stihl prodaju svoje modele po 17x skupljim cenama, u odnosu na moćnog Vilalger-a, to je čista kradja..kad Villager radi bolje od bilo koje profesionalne mašine i od 1000€.
uzgred..meni se to desilo prošle godine, isticalo je gorivo u toku košenja, prosipalo se, prelivalo na tu plastiku (ili gumu), na rezervoaru, gde ulaze ta dva creva za gorivo..bio sam siguran da nije do Villager-a, već do mog rukovanja mašinom, tako da sam ga bacio na deponiju, skupio novac i kupio kršten trimer i od tada nemam nijedan jedini problem.
Nemoguće, Villager je extra mašina, ti ne umeš da rukuješ sa mašinama. To što se tebi desilo je jedini slučaj, ovde imaš na hiljade zadovoljnih korisnika Villager mašina i sve do jedne rade savršeno, nemoguće da Husquarna i Stihl prodaju svoje modele po 17x skupljim cenama, u odnosu na moćnog Vilalger-a, to je čista kradja..kad Villager radi bolje od bilo koje profesionalne mašine i od 1000€.
Imam Villager, isti model koji imaš i ti i tvrdim da je Villager extra proizvodjač,a to što ti curi,preliva i kipi benzin na rezerovoaru je razlog jer ne umeš da rukuješ mašinom, nije do Villager-a već do tebe!Kao prvo ne vidim svrhu ovakvog postovanja, za ovakve stvari sam dobio 17 negativnih bodova
Nisam se kolega stigo ranije javiti za parcelu te velicine uzmi 500din slobodno, ako taj vlasnik nije u stranju da to parce sam pokosi.Inace gorivo je uracunato u cenu.Za informaciju ponovicu imam Villager bc 900 i sa njim radim vec 3 godine kvarova nisam imao osim spulne gde se najlon namotava.Znaci 300-350din za parcelu od 10x10 m ? Sa gorivom ili bez goriva?
ja za 1 hektar lešnika uzimam 100 evra za jedno košenje ali sad moram dizati cenu ne isplati se.Po toj ceni sam počeo kositi kad je obična dnevnica koštala 10evra a sad je obična dnevnica 15 evraCena se krece od 3 do 3,5 dinara po m2 prosle godine sam tako naplacivo,ako je skupljam dodaj jos 0,5 dinara po m2 visina trave do pola metra preko toga opet druga cena.
bc1900x i ja sam ga uzeo prosle godine, nisam nesto preterano kosio ali nije ni zanemarljivo, cak i kukuruz sam mlatio sa njim i da ne nabrajam, mocna masina (za te pare)
Sto se tice paljenja, povuces mu saug i levom rukom stisnes rucicu od gasa 1-2mm cisto da krene malo goriva i pali kao lud iz prve, isto sam se mucio po desetak puta nije hteo da upali i slucajno se setim da pokusam ovo i on iz prve, od tad uvek kad nece posle 3-4 puta da upali ja drzim gas dok palim i to je to, kad odradi malo spreman je za akciju. Pokusajte mozda upali i kod vas