milan11
Član
Ma hocu da povadim to da ne razmisljam da li cu da zakacim sa necim.. Prosle godine tako na jedan panj iskrivim rotor na drljaci i naravno pukne kuciste lezaja..Ako ne bi da vadiš premaži čistim totalom i brzo će da istrule.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma hocu da povadim to da ne razmisljam da li cu da zakacim sa necim.. Prosle godine tako na jedan panj iskrivim rotor na drljaci i naravno pukne kuciste lezaja..Ako ne bi da vadiš premaži čistim totalom i brzo će da istrule.
Teško da će to samo Total da srediAko ne bi da vadiš premaži čistim totalom i brzo će da istrule.
Probaj nekad, koji god sam panj premazao čistim totalom nije krenuo uopšte i brže truli. Može čak i grana kad se iseče da se premaže i to stablo se suši.Teško da će to samo Total da sredi
Imam Silvera 130 ali te manje sajle ce pokidati ako bude neki jaci koren.. Imam veliku sajlu koju ne moze da pokida ali je malo komplikovano baratati sa njom pa sam mislio da to resim sa manjim traktorom. Sad razmisljam mozda bi Silver mogao to samo hidraulikom da pocupa..Cini mi se da sam negde u temi video da imas Same 120+ks, tako da ne bih ja gubio vreme sa silom nebeskom oko toga.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Bijim se da mu ime takodje govori da će biti degenerisan. Jednostavno, neke stvari se ne ukrštaju. Al aj isprobaj pa nam reci utiske.Ovih dana kupujem još jednog kineza. Ovaj će biti u tastovoj vikendici. Jel ima neko da koristi Hustil (ime mu govori da je to čedo od huskve i štila) , jel kvalitetniji od vomaxa, agm-a ili demona.