Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prejaki sarkazam, primetio bih...Stavljaj mast na svakih sat vremena rada, a ako je trava velika i češće . Malo ti je to masti, zato se i greje. Postoji ono nepisano pravilo na svaku litru benzina ide kila masti u glavu.
Da! Zato što se već duže vreme ovde raspravljam da je podmazivanje glave na svakih 10h previše. I čovek onim postom dokazuje.Prejaki sarkazam, primetio bih...
Jasan je sarkazam,Da! Zato što se već duže vreme ovde raspravljam da je podmazivanje glave na svakih 10h previše. I čovek onim postom dokazuje.
Ta mast treba negde da ode. Ne troši se ni prbližno toliko brzo. I šta se dešava kad je bude previše u prenosu? opterećuje se nepotrebno trmer, eto vidimo dolazi i do zagrevanja, a ja verujem da se tako skraćuje vek glave.
Ne znam kolko ljudi je otvaralo glave koje nisu podmazivane par sezona. Ja jesam i verujete ima sasvim dovoljno masti koja je u OK stanju.
Redovno dodavanje masti znači da zupčnici nesmeju ostati bez iste. Što nikako ne može da se desi za 10 sati. Ne znam zašto bi neko napiso takvo uptstvo kad je jasno da će pre ili kasnije u kućištu biti prviše masti tim tempom dodvanja. To je zatvoren sistem i mast nema gde da izadje sem oko i kroz ležaje što su jako mali otvori.Jasan je sarkazam,
ali ajdemo ispočetka, u uputstvu za isti koji sam kupio piše na svakih 10h rada dakle proizvođač "PREPORUČUJE" ovo može biti a ne mora da znači stoga sam i postavio pitanje i u istom postu odgovorio samom sebi kao neko moje iskustvo. Takođe u servisu prodavnici gde sam pazario "JASNO" su mi naglasili da mast treba redovno dodavati bez ikakvih preciznijih uputstava.