Stihl FS 450 se vise ne prozivodi, a i kada je bio dostupan uvek je bio kao narudzbina na zahtev, kod mene u prodavnici nikada nije bio u radnji izlozen.. to je informacija iz Stihl servisa, jedino da se nadje neki u nekoj prodavnici gde ga jos uvek ima na stanju ( stare zalihe ).. zamenio ga je FS 460...
Takodje se slazem da treba ici na neki jeftiniji i slabiji model jer on to bez problema zavrsava..
Ako pak zelis jaku masinu imas i Kawasaki TJ53E, trenutno kosta 60k din ( prosle godine bio 45k din ), sto se tice poredjenja sa H 545rx meni odaje utisak da je jaca masina sto i tehnicke specifikacije potvrdjuju jer ima veci obrtni momenat kao i vecu zapreminu motora.. sam motor je ekstra kvaliteta kakve i Japanci prave, sto se tice prenosa to vec nije kao kod Stihla i Husqvarne ali svakako sluzi.
Elem da li iko ima predstavu gde se moze nabaviti i gde da trazim ovakav drzac rucki za trimere ?
Zamor materijala, jednostavno vise ne moze drzati rucke dobro, tako da bi mi trebao novi... onaj klasican ne moze jer se ovaj ne kaci na kardansku cev nego na onaj antivibracioni plasticni sistem...