E pa druškane,to ne važi.
I meni je, tek kada sam ga kupio, iz prvih par puta cimanja kanapa uspeo da upali.
Medjutim, posle prve pokošene livadice od 20tak ari, više nije hteo ni da čuje da upali ne iz prve, već iz 21ve.
Poznajem ovde na forumu trojicu ljudi sa kojima sam lično razgovarao i komšija ima Villager 1900S, (ja imam 1900x) i on ima ne isti, već identičan problem.
Dakle, to što ćeš ti da ga kupiš nov, pa da nam ovde pokažeš kako se to radi, meni,lično,to ništa ne znači, jer kao što sam rekao i moja puška je u početku palila iz 'prve' .
Tako da..Madušiću Vuče..važe se samo ozbiljni korisnici koji su pronašli rešenje ili način kako da ponovo upale Villager trimer regularno,tj. onako kako bi i trebalo da se startuje.
Rezime:
I dalje mislim da sam uludo bacio novac kupovinom Villager trimera.
Evo, juče sam radio nešto na selu kosio po dvorištu koprivu i nisku travicu..i posle 30minuta mi je 'pojeo' 2metra Stihl četvrtastog silka.
Pitaš se kako?
Jednostavno, verovatno da mu je opruga otišla i ne zatvara dobro, tako da on sam otpušta silk koliko hoće,..nisam ni primetio da je nož na masci sasecao silk.., tek posle 30min-1h košenja..vidim nema više silka..KAKO BRE NEMA ..MALOPRE SAM NAMOTAO 2metra
)
Pa lepo, ,,,...NEMA!!!
Žao mi je što ti pravim antireklamu za Villager, ali ja kao korisnik NISAM zadovoljan.
Što ga više koristim sve više vremena provodim uz njega otklanjajući razne kvarove, umesto da vreme koje sam planirao utrošim u produktivan rad.
Zvao sam jutros servis u Kragujevcu i pitam majstor-servisera zašto moj Villager odmotava na prazno silk, on kaže da ne vidi razlog, osim da ga nisam dobro namotao.
Pa kako sam motao ovih meseci?
Ok,nisam dobro nemotao, ..pa otvarao sam glavu najmanje 10 puta da odmotavam,zamotavam,premotavam..ma idi begaj..ko je još lud da kupi Villager..osim ko nema šta da radi.
Eto,to je Villager.
I da još jedared podvučem, ukoliko ti nije jasno..:
JA ,BRE, MADUŠIĆU VUČE, HOĆU DA SIPAM GORIVO I DA RADIM A TO SA VILLAGER TRIMEROM JE UTOPIJA.