Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma ovi svi mnogobrojni kinezi realno imaju oko 1.5 ks. Radio sam s timslavnim Demonom, trimer nije loš, solide izrade. Malo više goriva troši, ali tko radi s trimerom ne trba da gleda puno na potrošnju, jer kad sve sabereš nisu to velike količine goriva u sezoni. Ovaj Demon uspoređujem sa Husqvarnom 235 ona ima 1.8 ks. Ona je brža u radu, nemaq vibarcija, manja potrošnja. Veća sanaga za jedno 20-30% u odnosu na demona. Zato je i cijena ove Husqvarne bila 4.5 x veća od Demona. kažem radim i s jednim i drugim trimerom pa su iskustva iz prve rukeDemon je previše slab, za novu sezonu ide novi jači model.
Trimer Fighter 6.2ks "GRATIS DOSTAVA"12 Mj.garancije (220 KM)
http://www.olx.ba/r/29530519/76635
Sad ja udavih ovde neduzne clanove, imao bih jos jedno pitanje, koja mast za podmazivanje glave se pokazala kao dobra?
Inace, hvala @eDGe na odgovorima
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Pre više od godinu dana član za koga (većina) smatra da ima relevantno ponajviše iskustva, prvenstveno u servisiranju mašina sa "malim" a "visokoobrtajnim" motorima, je preporučio, u nedostatku odgovarajuće (originalne) masti, da u glavu trimera može komotno i obična "tovatna", naravno, zadovoljavajućeg kvaliteta...Trebalo bi da dodje podmazana...ali kod kineza se nikad nezna....ako bas hocete org mast onda stihl...od 600/800 din tuba....a slobodno mozete i obicnu tovatnu mast u spric za injekciju i napunite glavu.
Nešto tako se meni počelo dešavati na BC900 i očistio sam neko reče filter goriva pa videću sledeći put kako će se ponašati. PozdravOvako imam neki Straus trimer sa kojim imam problem skoro od samog pocetka. Situacija je ta da trimer ima problem sa prvim paljenjem i to mi se desava kada se rezervoar isprazni do kraja kad radim i sledeci dan napunim rezervoar, pritisnem nekoliko puta pumpicu i povucem sauh. Onda pokusam da ga upalim, kurblam dosta puta, ali nece da se javi. Onda skidam svecicu, posto je presaugovao, i kurblam da izbacim gorivo iz motora. Vracam svecicu, i on vidi cuda upali. Ovo mi je vec dosadilo, posto pored ovog trimera imam jedan Villager koji pali ok i kad se desi da ispraznim rezervoar do kraja.
Sta bi moglo da bude uzrok mog problema? I kako ga resiti?
Ja imam takve i obavezno ih koristim i kad radim sa trimerom i sa frezom, treba cuvati sluhKupio sam u petak one velike slusalice - antifon slusalice za ponistenje buke. Do sada sam koristio one spuzvene cepove sto se stavljaju u usi. Slusalice su dosta bolje, jedino sto ne mozes sesir normalno da stavis. Preci cu na kacket!