Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srećom, kod nas se još prodaju viškovi tih starih modela koji su na drugim tržištima zamijenjeni novim.stihl trimeri koji dolaze kod nas (najjaci trenutno na trzistu) se prema recima prodavca sklapaju u Brazilu. Po recima samog servisera kvalitet je drasticno opao od legendarnih serija fs350\450.
Druže uz fs 55 dobijaš dvokraki nož dok za glavu moraš da doplatis . Bar je tako bilo kad sam ja kupovao ...Dvokraki nož je solidan za visoku travu ,zelje i td.Drugari,planiram sutra da kupim stihl fs 55.treba mi da dopunim kosenje na jednoj parceli gde traktorska kosacica ne moze svuda da pridje.hteo sam vas pitati koji dodatak za kosenje najmanje sitni travu posto bi se ona posle balirala?visoka je preko kolena trenutno.
sta mi se nisi javio za karburator? em su jeftiniji od nas em si ti u pretplati
Demon je previše slab, za novu sezonu ide novi jači model.
Trimer Fighter 6.2ks "GRATIS DOSTAVA"12 Mj.garancije (220 KM)
http://www.olx.ba/r/29530519/76635
Da li je normalno da se na bc 1900s pri dodavanju vrlo malog gasa ne pokrece glava sa silkom, nov sam uzeo pa ne znam, ili mozda treba nesto da se posteluje?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk