Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ Matkee
Oštrim nož od trimera, mora se, istupi se oštrio sam malom brusilicom pod uglom koji je već na nožu i treba nastojati da se sve strane jednako skinu i da ne pregori od brusilice i odmah će lepše raditi
tocilo ili mala fiberka , a nosim i ravnu , pljosnatu turpiju sa sobom pa ako negde udarim kamen ili slicno ,malo poravim turpijom mnogo znaci kad je noz ostarDa li oštrite nož na vašim trimerima i ako oštrite sa čome to činite ?
obicna ravna turpija za metal ,ne pritezes mnogo jednostavno popravis rez na nozu i ide odmah boljeKoja je to ravna pljosnata turpija? Koja granulacija..ili karakteristike ,jer..u pravu si, može da zatreba.Pitam čisto da ne uzmem nešto grublje,pa da ne skinem sloj na nožu.
ja imam taj trimer vec 6 godina i na njemu je autocut glava,imas je u svim stihlovim servisima,ali pasu i druge glave,ja sam ovu dobio u originalnom pakovanjuNov sam na forumu,imam trimer STIHL FS 56,za moje potrebe je jako dobar,zadovoljan sam sa njim.Interesuje me koju glavu sa niti moze da se stavi na ovaj model trimera.
Unapred hvala i pozdrav