petrovicnikolaaa
Član
villager je zakon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
villager je zakon
Koji trimer u pitanju meni se cini da si kupio enhel a on nema kardan vec ima sajlu i odma bih je otkinuo veruj mi i ja ga imam.*ebo ih sajam danas na sajmu pitam koliko je BC1900X kaze zvanicna cena 20 000din,a sajamski popust 19 000din....
Imam jedno pitanje....zbog njega sam i kupio trimer posto imam njivu uz Bosut a tamo je medja malo zarasla pod reku i krecre u njivu jel bih mogao da kupim obican cirkular a rupu da mi odradi majstor tj da bude ista kao na nozu.Moja masina ima 2ks i mislim da ce moci da odradi jednu medju na njivi od 2kj.
Evo mog trimera.Posle malo palamudjenja,raspitivanja,obilazaka prodavnica kupio sam ovo sokocalo marke Einhell snage 1.45kw i cene 14000rsd,uz njega sam dobio ulje za prvu mesavinu,glavu sa trakom koja nije ni za k....(mislim na traku),ovaj nazovi noz i kopcanje. Moji prvi utisci koliko sam kosio je da nije velik potrosac,ima snage i dosta je laksi od npr BC1900S.
Bio sam nasao i BC 1900x za 17500din ali jbg kriza,student pa sam uzeo ovu jeftiniju masinu sa garancijom 2 godine.
Ako je ruda polukružno savijena ispred glave, onda je sa sajlom!
Ako je ruda prava, i pod uglom preusmerena do glave, onda je sa zubčanicima!
Jesta ali nemora da znaci enhel ima konusno tanjirasti a ipak koristi upredenu sajlu...
Nije to ni malo,ja sam za moj dao 14 000din i imam 2god garancije,za 2god ga prodam za 50e i dodam 100e pa kupim nov sa 2 god garancije i u krug.