abarth 822
Banned
Ja kad radim mješavinu od litre imam malu čašicu od jegermajstra koja ima oznaku od 0,2 dl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uspeo sam da upalim moj fs 55. Problem je bio jer su mi radnici rekli da kad ga palim sauh moram podignuti sve dok ne upali
/QUOTE]
Pa tu je problem...pre će biti da se niste razumeli (neću da verujem da su "radnici" toliki debili), saug je podignut i verglaš dok se motor ne "javi" (pokuša da se upali,ali se odmah i sam ugasi), potom se saug vrati i ponovo zavergla...
Nikada ne pravim mešavinu ispod 5litara.Uvijek špric, bez obzira da li pravim 0.5 l ili 5 l mješavine.
Moguće. Bilo kako bilo, negde je zapelo, sad znam kako. Saug je otvoren ne više od 5 verglanja i nema problema sa presisavanjem. Nego, reci mi, ti si posedovao fs 55, na šta da obratim pažnju u održavanju i radu kako bi me uređaj što bolje služio? Može i na pmUspeo sam da upalim moj fs 55. Problem je bio jer su mi radnici rekli da kad ga palim sauh moram podignuti sve dok ne upali
/QUOTE]
Pa tu je problem...pre će biti da se niste razumeli (neću da verujem da su "radnici" toliki debili), saug je podignut i verglaš dok se motor ne "javi" (pokuša da se upali,ali se odmah i sam ugasi), potom se saug vrati i ponovo zavergla...
- - - - - - - - - -
Sa cime merite ulje kada praviti manju kolicinu mesavine, da li spric ili nesto drugo?
Ja kupujem stihl ulje u onoj bočici od 100 ml. Ona je obeležena na svakih 20ml što mu dođe za 1 litar, cela je za 5 litra. Prosto i jednostavno.
Sa 5litara ne mozes da pokosiš hektar, 5litara je uzasno mala količina mešavine..uvek se potroši za neke sitne poslićke.Bravo, nego ovi ljudi pitaju za manje količine. Kad ne moraju da pokose hektar odjednom.
Tvoje mišljenje.
Meni mešavina ostane i preko čitave sezone, preko zime, neiskorišćena, pa na proleće upali iz prve.
Koristim trimer, motornu testeru i motokultivator i za sve ide isti procenat mešavine.
..samo da dodam da ,preko sezone, ne potrošim više od 50 +litara mešavine, u zavisnosti od potreba.