markokg1982
Član
Pa cim okrenes (kao i kod trokrakog noza) pocinje ta druga strana da sece. Jedino ako kod stihla nije to fiksno, al ne verujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možeš okrenuti kako hoćeš, kad oštriš vodi računa da podjednako skidaš obe strane zbog balansa.pozdrav svima.
pre par dana kupio sam fs 55 sa nozem. Primetio sam da su obe strane noza naostrene ali u radu samo jedna strana sece, da li to znaci da se noz moze okrenuti pa i druga strana da se koristi ili se samo jedna strana koristi i ostri?
Meni liči na loše podešen L, drugo,tebi zaglavljuje ručica gasa na džojstiku, lepo se vidi na kraju videa na 5:25Pitanjce,ler gas problem,.zrak i smjesa poštelani kolko se dalo,. kad se smanji gas ler ostaje na pol gasa i tek za nekoliko sekundi se skroz smanji.Kad je hladna mora raditi minutu-dve tek onda dobije onaj svoj šus.Dal do fergazera ili??
Pitanjce,ler gas problem,.zrak i smjesa poštelani kolko se dalo,. kad se smanji gas ler ostaje na pol gasa i tek za nekoliko sekundi se skroz smanji.Kad je hladna mora raditi minutu-dve tek onda dobije onaj svoj šus.Dal do fergazera ili??
Interesuje me nesto, kakva je razlika izmedju dvokrakog i trokrakog noza, mislim oba su za istu namenu ali sta je prednost jedno g a sta mana drugog i drugo kakva je razliak izmedju cirkulara i testere, za koju je namenu sta?
Циркулар и тестера , то је једно исто. Кружна тестера или циркулар. А моторна тестера има ланац и не пореди се са тримером. Постоји додатак за комби систем тестера са мачем и ланцом али то је друга прича. Двокраки раван нож има исту функцију као трокраки и четворокраки једино што трокраки и четворокраки имају сечиво два више па би требало да лакше и боље секу траву. Двокраки нож са крајевима савијеним на доле служи за млевење тањег жбуња, купиње, ....
Pa i Husqvarna su Šveđani...Zvanično, sedište firme je u Stokholmu...Ako mozes malo blize....hoces reci da se Jonsered proizvodi verovatno u Kini?
Pa i Husqvarna su Šveđani...Zvanično, sedište firme je u Stokholmu...
Pred kraj prve decenije dvehiljaditih, kupili su jednu lokalnu firmu u P.R.C. i napravili greenfield investiciju u izgradnju novog i modernog pogona za proizvodnju (ili sklapanje)...
E sad, šta se proizvodi u matičnoj državi, a šta drugde, po novim "međunarodnim" zakonima nisu u obavezi da obelodane, osim da na samom proizvodu, ukupno, navedu zemlju proizvodnje, što može značiti da se celokupan sklop proizvodi u Švedskoj, a samo se sklapa u Kini, a može i obratno, ko će ga znati...
Sačekaj ove bolje poznavaoce motornih trimera (testera) pa možda i bude malo konkretnije objašnjeno to što te zanima...
Sedište je BILO u gradu Huskvarna (a naziv Firme je Husqvarna) i to proizvodnja pušaka jer su sa tim počeli, ali sedište Firme Husqvarna je u:koliko ja znam,a znam posto mi drugar radi u Husqvarni...sediste je u gradu Husqvarni po cijem imenu se i firma zove.koliko znam od njega svi strojevi se proizvode u njihovim halama,to za kinu mi nije poznato.oni veoma drze do kvaliteta i cak isticu da ne rade kao stihl po kini.