Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

onda ce sva janjad ici od odgajivaca koji su u sistemu...a i do tada ce bit registrovan svaki odgajivac bez obzira koliko ima zemlje grla itd...samo polako
koliko Bikara placa jagnjad trenutno da li neko zna?

Ono zadnje sto je bilo na tv-u je bila prica do 30 kg ide i do 300 din, a od 30 do 50 kg 250-260 din..

Meni dolazio neki nakupac iz Bujanovca jos u proslu subotu, dogovorili se ove male od po mesec dana za 2.000 da uzme. Svaki dan zvao na telefon da potvrdi da dolazi danas da ih uzme, usput iskukao da mu spustim na 1.500 ajde i na to sam pristao... Doso danas po 2 put kao da ih tovari i kesira kad ne lezi vraze poceo opet da munta, mnogo mu skupo i to, pa jos su mali... Da mi plati sad po 1.500 a da dodje za mesec dana da ih uzme... Kako doso tako sam ga i ispratio :osmeh:

sinoc zvali pecenjara za 4 jagnjadi prosek 35 kg, cena koju nudi je 230 din/kg, kaze da je prebukiran

a kako stoje cene sa jaricima? niko ne pise samo za ovce i jagnjad pisete, ko bude isao po pijacama nek usput pita i za jarice kako idu...

Ma sve ok razumem ja to, nego samo molba ako ko gde naleti i na jarad nek vikne cenu :osmeh:

Kod mene lokalne kasapnice koriste post i monopol izašli sa otkupnom cenom 230dinara. Al nešto mislim doće vam Bikara ako bog da pa ćemo se drugačije razgovarati!

prodao 4 jagnjica prosek 33 kg po 230 din. pecenjar kome stalno dajemo zakino na vagi svako jagnje po 4 kg , od sada nosimo kantar pri svakoj prodaji bilo kome jer ovaj bezobrazluk vise se ne moze trpeti

petak u valjevu na pijacu ukupno 4 jagnjeta,2 prodata po 250 din/kg,2 vracena kuci,kupaca prosto nema...
Nakupci slabo kupuju po selima kod mene trenutno
Na Psteru cena takodje pada sad je oko 2,2 eur/kg potraznja i po toj ceni nikakva

Nazad
Vrh