Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Мелезе су продали. Једног романовског смо нама заклали да осушимо и за кобасице а један заговорен за Божић по кланичној цени. Шта ћеш, скупо људима за приплод јагње романовско од тридесет и неко кило за 100евра, а мени сметало тако да завршише каријеру.

Да, заборавих да кажем да су мушки у питању били, а женске резервишу унапред и плаћају се више што реко Миладиновић. Могао сам ја и ове мушке да одгајм у лепе овнове и касније продам по бољој цени али немам тренутно неких услова за тако нешто и мрзи ме да се бакћем са тим.

Ajde ako imate neki broj ko kupuje u Nisu jarice, hteo bih ove godi da ih dam sve na gomilu, muka mi je vise da se svake godine cimam i natezem za po jedno jare pa mi 70% ne plate nego odu na lepe oci. Moze i porukom da mi posaljete ako je problem ostaviti ovde. Taj lik sto kupuje po srbiji jer kupuje samo jagnjad ili i jarad?

juce mi nudili po 270 din/kg kuci jos s razmisljam dal da dam par komada ili da cekam teski su oko 35 kg prosek

Sv. Jovan je treba dobre robe,melezi texela i sjenicke kao topovi su
rekao sam im 300 ako hoce hoce kao nece boze moj,nije velika kolicina pa mogu da se zezam i rizikujem,a znam da jagnjadi trenutno nema

srbija,za uzraste i tezine koje trazis
muska jagnjad oko 130 eura
zenska j. 150-170 eura
ovce 200 i vise eura
musku jagnjad ces relativno lako naci a za zensku i ovce je problem,nema ih mnogo i tesko se nalaze

ja danas ugovorio da svu jarad dam sa 7-10 dana za 10 evrica komad. Mozda je cena nikakva ali odmah ubijam troskove oko njih i pocinjem sa muzom. onako bi imao ulaganja bar 3 meseca i ko zna po kojoj ceni bi ih prodao.

kod mene ko za baksuza najbolje koze koze musku jarad :haha: :haha: :haha: , ove godine ne planiram da ostavim nista od podmladka ali ko zna, mozda neko zapadne za oko

Kolege ovčari cena jagnjadi je 300 dinara sinoć sam čuo. Ovo je najbolja cena od 1998 god. U vreme marke nikad nije prešlo 5maraka. 2009 u januaru bilo je 2,7 evra. Sad je na granici od 3. Mada je sadašnja vrednost evra jednaka marci iz 2002god.

Nazad
Vrh