Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

ako bude cena preko 250 mozda resim da prodam 8 jaganjaca od 2,5 meseca od 22 - 32 kg videcemo

ma zvao ga danas on rece da je u kvaru nisam siguran da se nije predomislio a roba je extra bilo za priplod ili za klanje ako ga dobro poznajes ''poguraj'' a da sam dao zahvalio bi se sigurno a bice i vise od toga kad se sretnemo bar 1 kg pecenog

ma zvao ga danas on rece da je u kvaru nisam siguran da se nije predomislio a roba je extra bilo za priplod ili za klanje ako ga dobro poznajes ''poguraj'' a da sam dao zahvalio bi se sigurno a bice i vise od toga kad se sretnemo bar 1 kg pecenog
doći će treba mu 200komada. Nepopustaj cenu. Inače pošto si nov da znaš da kolege sa foruma treba da sarađuju i pomažu jedni drugima.

Blago vama kod nas ni po 250 nece da plate a nikom netreba vise od deset odjednom. Jednako pricam sta je svrha udruzivanja prikupis 200kom i svi zadovoljni.
Nek je bar kod vas dobra cena ja ih trenutno nemam za prodaju ali me ipak nervira sto zivim u "slepom crevu'' gde retko koji ozbiljan kupac nailazi a i sto bi kad je stoke sve manje.

Ovaj kupuje po celoj srbiji. Bar mi se tako predstavio. Neznam dali da stavim njegov br tel. Šta misli šef?

kod nas svako ima svoju vagu koja govori kilazu
a desavalo se da lopovi nocu upadnu u stalu pokolju 10 jagnjadi i sve u gepek al je policija nasla koze

Danas u rumi oko 250 din jagnjad za klanje, 2500 - 3000 ona od par dana al sve u svemu kvalitet blago receno katastrofa.. osim 2 -3 W ovna za priplod .. ono ostalo uzas..

Pa zar prodaju jagnjad od par dana? Mislim kome se to isplati i ko prodaje??? Meni je trebalo jedno zbog ovce koja ima dosta mleka ali je to bas cimanje dok ga ona prihvati i dok platim gorivo mogu da kupim celu ovcu :)

Ja sam prodavao u bg ociscenu mladu jarad po 530din po kg. Ovako po pijacama jarici idu od 150 do 160 ali su uglavnom mrsavi. Mala jarad sisancad se ne prodaje kod nas a kako sam cuo koze krecu sa jarenjem od bozica pa u februaru i najveci deo u martu.

Данас моји отерали неком накупцу у Грабовцу код Обреновца 4 комада, укупно 108кг. 260дин. по килу.

Nazad
Vrh