Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Danas sa komšijom vukao prasad na klanicu. Vidim preko 100jagnjadi ustvari šilježad mrču se pa pršti. Pitam koliko plaćaju kaže 220. Loša cena ali i kvalitet slab. Vole jeftino da kupe pa nema veze kakvo je.

Nisam seigao da odem na pijac, ali mi sada prijatelj rece da jagnjica nije ni bilo.Iako je ponuda slaba,cena (gledano sa strane proizvodjaca)relativbo niska.

jutros ovce jalove za klanje cene ljudi 150 din,jaganjci 240-250 din ovnovi 2 zuba 180 din,siljegani 220 . Nema robe da se kupi pa covek da gaji sve klanicna roba,sve nesto ukrsteno,samo sam video na dva mesta cist W,ostalo lose

Jel počela jurnjava za božić. Imam ponudu 250 din kod kuće. Dali da zatežem ili da dajem? Imali veće cene? Jagnjad su oko 40kg.

Kako nebi prodao druze,nije to malo jagnje,40 kila po toj ceni,samo neka uzimaju i neka vade keke ! ::novac::

Pa dobro,ti znas najbolje zasto nisi prodao,al u svakom slucaju,dobra je cena i trebalo bi to iskoristiti maximalno..

Da je Jovanjdan onda bi isli ovi od 40-45kg kao ludi,mozda i po 280,ali za Bozic ide sitna roba,bar je tako bilo svih ovih godina,velika je kriza,i na ovako nazoviti jaku cenu,potrosnja je bitno smanjena,bar za 30%.

Jovanjdan je ove god posni. Pre dve godine šiljegani od 60kg su išli po 220 din a jagnjad po 270.

---------- Poruka napisana u 22:13 ---------- Prethodna poruka je at 15:01 ----------

Jovanjdan je ove god posni. Pre dve godine šiljegani od 60kg su išli po 220 din a jagnjad po 270.
prodato nekom liku iz Batajnice po 280 sutra merimo.
::novac::

Nazad
Vrh