Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

nakupci i dalje placaju 210 din/kg u valjevu
na Pesteri su 225 din /kg
na vasaru u rumi su bela jagnajd bila od 230-240 din/kg

Primetio sam da se ljudi jave sa vrlo jasnom i odredjenom cenom, a ne napisu iz kog kraja, gde i sa kog mesta je ta informacija.
Bilo bi clanovima od velike pomoci ako biste dodali i to u postu.

Primetio sam da se ljudi jave sa vrlo jasnom i odredjenom cenom, a ne napisu iz kog kraja, gde i sa kog mesta je ta informacija.
Bilo bi clanovima od velike pomoci ako biste dodali i to u postu.

Nece ljudi da napisu lokaciju odakle su jer je onda puno jednostavnije i odmah se vidi ali bice i tu izmena pa ce nakraju morati. Stalno i stalno ponavljamo, stavite lokaciju! Zasto je tako tesko?

Kod nas u Ljigu 200 dinči prekupci plaćaju na licu mesta, u kafane 210 ali za pare moraš par puta da odeš

Drugar je danas kupio bergamo ovcu drugo jagnjenje oko 90 kg.sa dva mala jagnjeta za 200 evra.Jagnjad oko 30 kg reče mi drugar da će na klanici od utorka da plaćaju 220 din kg.

Ja juce kupio jagnje 19kg.witemberg/il de frans 230din.kg zmajevo i niko ih nece ja sam ovo uzeo za priplod,birao od 20komada

Znam,znam ali bilo mi je zao da tako perspektivno jagnje zavrsi na raznju za uskrs ili prvi maj a vec su ih odvojili...potrudicemo se da bude dobro.poz i hvala na skrenutoj paznji.

Cena jagnjadi Makedonija ceen na farmi, jagnjad od 14 do 25 kgr zive vae cena od 2.76 do 3 evra/kgr.

Upravo prodato 10 komada kod kuce
28-35 kg po 230 din/kg
35-40 kg 220 din/kg
preko 40 kg placao samo 2 eura nisam ih dao

nisi lose samo ove preko 40 kg nisi dao za 2 eura bome nece ti z njih biti bolja cijena ako mislis da ih prodas jer ako dobiju jos koju kilu bice i manje
mada ide vaskrs pa ce i cjene da odu gore

Da li je realna cena 150 evra za kozu sa tri jareta? Koza je bela a jarići su beli sa nekim šarama (braonkasto sive šare).Odokativno jarići imaju oko 8-10 kg po komadu,koliko im treba vremena uz dobru hranu do oko 25 kg.

Valjevo veliki petak
Tesku jagnjad ( od 40 do 50 kg teski) sam bez problema prodao po 235 din/kg
lagani su isli po 240 din /kg
slaba ponuda a dobra potraznja je bila

Nazad
Vrh