Trenutne cene na tržištu (ovce, koze, i tsl.)

Trenutne cene jagnjadi

Cena jagnjadi mladih mesari iz Uba plaćaju 250 ali se očekuje veća cena pred bozic. Nadamo se ceni od 280 do 300.

sarbanac je napisao(la):
Cena jagnjadi mladih mesari iz Uba plaćaju 250 ali se očekuje veća cena pred bozic. Nadamo se ceni od 280 do 300.
Шта би Шарбанац, јел поскупело на Убу? Мој стари продао Стеви по 250 прошлог петка.

Trenutne cene na tržišu

Velimire pijaca na ubu ne funkcioniše lakše je oterati prase na pijac u Teheran nego na ub. Inspekcija vata na brzinu. Ne dolaze kupci sa strane a oni koji kupuju diktiraju cenu kako hoće tu netrebaju ni bileti ni markice ali zato cena dole. Prodavao sam kući pred božić po 280 a imam nešto zagovoreno za jovanjdan kao i nešto za priplod. Pošto imam extra robu ne idem na pijac već tri četri godine.

Kod mene vec nekoliko meseci bez markice i bileta nema ulaska na pijac jedno vreme je cak i policija sa inspektorima rasteravala narod sad se nemoze trgovati ni pored pijace koja je ionako kilava pa nakupci slabo dolaze sa strane uglavnom ovi lokalni uzimaju ono malo sto ima pa diktiraju cenu koja ume biti i 30% manja nego u susednom Cacku koji ima dosta dobru pijacu gde je potraznja uglavnom veca od ponude sreca imam stalne musterije pa slabo idem na pijac.

Subota,Obrenovac jagnjad 250din/kg 30-35kg,ovi do 50kg 240din/kg.sto se tice prodaje,odavno ovako lose nije islo za Jovanjdan. :ppozdrav:

u mome kraju nema šanse dobiti više od 220/kg,danas prodali 8 kom po 215/kg kupac platio papire i gorivo za prevoz i 4 komada kući po 220/kg

nisam ranije bio na forumu jer sam imao ban od 30 dana ali sam 17tog prodao 2 siljegana po 200din imali su oko 60 kg,a jaganci su isli po 250 oko 30 kg tezine i ta je cena i daje............ :D

Dobar dan,dobri ljudi... :ppozdrav:
Zanima me kolika je cena sanskih koza i jarica?Posto me zanima samo stalski uzgoj kako bih proizvodio mleko.Planiram oko 20-30 koza i jednog jarca.Kako se krecu sanske koze koje daju dobru kolicinu mleka? Hvala unapred,sve najbolje! :D :ppozdrav:

U mom kraju jedan gospodin ima oko 250 koza,malu jarad prodaje po 10 eura.Ako ima zainteresovanih za kupovinu javite se da vas uputim kod njega.

Goran Ča je napisao(la):
U mom kraju jedan gospodin ima oko 250 koza,malu jarad prodaje po 10 eura.Ako ima zainteresovanih za kupovinu javite se da vas uputim kod njega.
Koju rasu koza drzi?Prodaje li i koze ili samo jarad? :ppozdrav:

Odgovor

Bolje kući po 240 nego na pijacu 260. Kaliraju po 2kg bileti ulaz gorivo ustajanje u 4sata zajebancija...

Nazad
Vrh