Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,7%
  • Ne

Glasovi: 165 47,3%

• Ukupno glasača
    349
isod 20 din po kg ni zrna niko nece dobiti.Ako do 15 aprila do nove sadnje ne bude normalna cena nema nove sadnje,oranje ce cekati psenicu.

Moguce da posejem Faceliju svih 8 hektara i to zasigurno je alternativa.Imam pcela, ja komsija ,tast najevtinija kultura koja medi i najveci profit moguc sa sigurnom prodjom.Tu naravno nema ni nomadenja po vojvodjanskim poljima suncokreta sto je jos ite kakav finansiski izdatak(da ne pisem sta nam se desava od nestatka kosnica do preturanja istih).

Ja juce zavrsio ovo iz silosa. Cena 34km ili 17E. metar.I da nisam resio prodati ,morao bi . Vec su zvali da se vozi do 1. marta . Nije bio takav dogovor. Novi vlasnik zahteva da se silos ispranzni.
2e58kxt.jpg

• [*=left]

Vrijeme juce bilo pasije .Jedva pristali da tovare a covek presao 200km.Nadam se nikad vise ovako .

18.02.2014.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
Presentation%2018.2.jpg

Produktna berza Novi Sad:
Mineralno đubrivo SAN - 31,11 din/kg sa PDV-om

Ova nasa berza ne treba da se zove berza, nego prevara-otimacina berza Skraceno POB. Kriterijumi za cene su kada oni prodaju svetske, a kada oni kupuju lokalne, samo da se vise zaradi odmah, jebes dugorocne ciljeve I opsti interes. U Crepaji se I danas krunio kukuruz masovno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh