savato
Član
Ponuda je prevelika,mora da ide cena dole!Kruni se vec 5-6 dana,opkrunjeno je u selu sigurno 200 vagona ako ne i jace!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko placa tu cenu?
A sta bi sa onim vasim otkupljivacima, koliko sam ja cuo uvek su bili korektni, znam da je ranije u Padini uvek bila jaka cena, misilim na proslu godinu i unazad.svuge cena 16/16,50 samo ko nas 15,00/ 15,50din...moramo ove godine da vozimo ba drugo mesto kukuruz..
Bili su korektni ali izgleda da da se polako menjaju, ali nije Dušane nikakav problem dok imamo dobre komšije u okruženju, ima da izvozimo žitarice iz Padine za Crepaju, Sakule i ostala sela u okruženju. Ja pratim u poslenjih par meseci kod vas u Crepaji je kukuruz uvek skuplji za 0,5-1 dinara po kg.A sta bi sa onim vasim otkupljivacima, koliko sam ja cuo uvek su bili korektni, znam da je ranije u Padini uvek bila jaka cena, misilim na proslu godinu i unazad.
u pravu si Dusane al izgleda da cemo morati sami nositi kukuruz u susedna sela ili cak dalje ,kako sam cuo ove godine ce nasi imati manje kukuruza na lageru jer ce ljudi da voze u druge silose,pa onda ce da nam nude bolju cenu..A sta bi sa onim vasim otkupljivacima, koliko sam ja cuo uvek su bili korektni, znam da je ranije u Padini uvek bila jaka cena, misilim na proslu godinu i unazad.