Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Kod mene u selo kupuje DOO Silos Sakule za 15 din sa pdv ali na bazi 14%vlage!

Ljudi ja ne znam kako dozvoljavate da vaz deru ,oni vam racunaju cenu sa pdv om i po tome nije cena kukuruza 15din VEC 13,6!
pitajte uvek koja vam je cena bez pdv???

I šta će kad dobiju odgovor?Prodaće ga ako moraju i ovako i onako.Uostalom onom ko nije u PDV-u cena i jeste 15rsd ,a ne 13,6rsd.

Ako je merilo
Presentation%2003.02..jpg

Ljudi manite se više nagađanja !! Izveštavajte koja je cena a ne koja odgovara vašim ušima i džepu.
Unazad godinu dana kada se špekulisalo o ceni pšenice rod 2013 od 25 dinara i sunovrata kukuruza od 29,7 do 12-13 din samo čitamo o željama a niko ne kaže na osnovu toga i toga u maju se očekuje cena 20 dinara. Uzmite teme prelistajte od januara 2013 pa vidite koliko ima nagađanja i napisanih gluposti.

Upravo zbog toga treba jednom za svagdan da se naucimo da pisemo cene BEZ POREZA,i da tako znamo koliko se i gde sta placa!Kodnas u selu iz ambara ide kukuruz po 14,5 bez pdva tel kel!

Ne bih da pametujem ali ubeđen sam da se skupljaju pare za finansiranje stranačkih izbora jer ne zaboravite da svi izvoznici usko povezani sa strankama primer je viktorija grupa ima debele veze sa zoricom đinđić pa agroglobe i tako dalje dobili su zeleno svetlo za prikupljanje harača od seljaka jer jedino još u poljoprivredi ima novca a vučić samo maze oči narodu izigrava robin huda i tako a mole boga da produže sebi mandat za još 4godine a narod j..bo narod on se ionako nizašta ne pita

to ti je kao i bilder kad prestane da uzima preparate,pa mu misici spadnu i sav se ispuva...tako i viktorija cim su prestali da im upumpavaju lovu ,drzava i ostali ,poceli su da padaju i prvo sto im je da smanje plate radnicima.

Kod nas je praktično (a ne teoretski i zakonski ) uglavnom cijena za keš na polovini izmedju cijene bez pdva i sa pdv-om , znači i koje u sistemu i ko nije kako god se okrene **greška mu pozadi.

sad sam gledao na rodjakovom mobu informacije od panagenta i trgovao se kukuruz poceni od 15,5din.Vrlo verovatno da agroservis daje manjucenu trgovanja

sad sam gledao na rodjakovom mobu informacije od panagenta i trgovao se kukuruz poceni od 15,5din.Vrlo verovatno da agroservis daje manjucenu trgovanja

Sta je ovo , neka nova berza?

Nasao...

Juce nudili sa lagera 15din , ne lici mi da ce gore, lager otkucava svaki mesec, a valja nabavljati djubrivo, seme, za manje od 2 meseca treba to sve da je u dvoristu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh