Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Ma kakav repromaterijal na ugovor nikad vise...jedva sam se razduzio,naj jeftinije i isplativije za kes jest da treba imati gomilu para ali si svoj na svome posle kad vrses kuruz,zito ,soju sve je tvoje a samim tim i mozes cekati neku cenu.

Celog zivota stedela pusila naj goru krdzu...:haha:Njie isto u ZZ Beska ruska urea za kes 40 ooodin a na ugovor 400e+kamata,ma necu da razmisljam ovako samo u krug dok jedno razduzis vec moras da se zaduzis ne svidja mi se ta varijanta.

Jos par dana da potraje ovo lepo vreme po Vojvodini i videcete kako ce vremenske prilike uticati na cenu.

Sve je moguce! Ko je verovao da ce cena soje za 3 meseca sa 46 din skakati na 63.5 sa pdv-om! Karte su jos uvek na stolu!
sto se soje tice,malo je na trzistu ima a stalno jeU igri prica oko GMO soj.sacme, a i jesenas je i u soji bila otimacina kao i sa suncokretom.
Kukuruz je nesto drugo njega uvek po kolicini ima najvise u Srbiji, puno se nakotilo otkupljivaca/spekulanata koji uvek guraju cenu na dole.
Pa u Srbiji ljudi, vise nista ne radi sem poljoprivrede, i lopurde su to videle i uglavili se kao 2-3-4 ruka u lancu,TE SAM SIGURAN da od dobre cene kukuruza NEMA NISTA. Ako ne lopovi, onda JESIC,ako ne to onda svetska cena,epilog UDRI PO SELJAKU......uvek bilo tako a kako vidim prica se NE MENJA !!!!

Jedino mi imamo koliko toliko zdravu hranu u odnosu na EU samo to niko nece da kaze javno,da neko iz vlasti pokaze malo dobre volje mogli bi da izvozimo gde hocemo sta hocemo ali jbg mora da se zaradi na nama jer mi smo ti koji proizvodimo robu na kojoj se oni bogate a samim tim i radimo za njih!

Izvini zemljak, i komsija,....a KOJU MI TO KOLIKO -TOLIKO ZDRAVU HRANU imamo ?

Nazad
Vrh