Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Iz ovog se kaze da je zavrsena trgovina za ovu nedelju sa cenom od 15.10din, tj 16,61din sa pdv. To je ipak rast, kakav takav.

produktna31.jpg

Jedino mi imamo koliko toliko zdravu hranu u odnosu na EU samo to niko nece da kaze javno,da neko iz vlasti pokaze malo dobre volje mogli bi da izvozimo gde hocemo sta hocemo ali jbg mora da se zaradi na nama jer mi smo ti koji proizvodimo robu na kojoj se oni bogate a samim tim i radimo za njih!

Strasno me nervira kad ne uradim onako kako mislim ,nego kao poslusas savet i uvek se zajebes....tolko se jedem sto ga nisam prodao mogao sam dobiti skoro 18 bez malo, i kaze mi tata ,sacekaj jos malo.....

Strasno me nervira kad ne uradim onako kako mislim ,nego kao poslusas savet i uvek se zajebes....tolko se jedem sto ga nisam prodao mogao sam dobiti skoro 18 bez malo, i kaze mi tata ,sacekaj jos malo.....
A meni matori rekao kada je bio 17,5 prodaj sve i kupimo evrice i mirni,a ja filozofiram i sada kada bi mi neko ponudio 17 ja bi se opet dvoumio:haha:

Sto prodavati sada, ima vremena, april, maj, jun, do tada ce se svasta izdesavati, bice susa, Ukrajina u sranju, cene sigurno nece na dole, mogu samo na vise. Do 20din mora doci, a za dalje, videcemo.....

Dusane prijatelju kakav crni April Maj ja kuruz moram prodati za 15dana eventualno 20,da kupim prihranu za psenicu naftu,repromaterijal za setvu jebi ga nemam odakle drugde da izvucem dinar pa bio on i 12din ja moram ko ne mora taj nije svestan koliko je srecan!

izbacite agroservisovu mrezu iz glave nikad nije bila tacna . To su jedni neopevani lopovi.

Isto ti je hoćeš ga prodati sada za 15 din I kupiti repromaterijal ili uzeti robu na čekanje I prodati kasnije kukuruz za 18 pa latit repromaterijal 20% skuplje

Nazad
Vrh