DusanA
Član
Iz ovog se kaze da je zavrsena trgovina za ovu nedelju sa cenom od 15.10din, tj 16,61din sa pdv. To je ipak rast, kakav takav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno tako, nema kod nas pravila zato sto ima puno, jajara i izdajnika!Izvoznici su poceli da kupuju kukuruz pa bi po svakoj normalnoj logici sledece nedelje trebala cena da ode gore mada....... kod nas je moguce i ono sto u normalnim zemljama nemoguce.
Sam ti rekao da nece ispod 15din. da se zavrsi ova nedelja. Tebi ko da je o glavi da padne???ma ima da padne cena videcete
A meni matori rekao kada je bio 17,5 prodaj sve i kupimo evrice i mirni,a ja filozofiram i sada kada bi mi neko ponudio 17 ja bi se opet dvoumioStrasno me nervira kad ne uradim onako kako mislim ,nego kao poslusas savet i uvek se zajebes....tolko se jedem sto ga nisam prodao mogao sam dobiti skoro 18 bez malo, i kaze mi tata ,sacekaj jos malo.....
Barem kod nas velika vecina nikada ne kupuje repromaterijal za kesh,vec uzimaju da plate na jesen a djubrivo na racun secerne repe.Zato sto treba kupovati repromaterijal..