Kolega Amazon koliko placaju kamiondzije.
Ista cena 17 din probali smo i na 17,5 al nece da plate .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega Amazon koliko placaju kamiondzije.
Zatoje na tom besplatnom lageru kukuruz 16rsd(sveden na jus) a ja samog lagera mogu da prodam po 17 rsd tel-kel.Ja imam besplatan lager,ulaz i izlaz.Jedino ako podizem kukuruz onda bih platio
Imam i ja par vagona svog lageraZatoje na tom besplatnom lageru kukuruz 16rsd(sveden na jus) a ja samog lagera mogu da prodam po 17 rsd tel-kel.
Pa ja sam još sitan da trgujem samostalno ali informacije dobijem svakog dana od drugara koji je sa Vama prezadovoljan.![]()
Kod koga je ta cena?crepaja 17 tel kel
Dobro je ako je tako Obicno taj gde ti je lager nece da plati prvu cenu, a ako hoces robu da izvuces za drugog kupca ovi ti nakarikaju razne troskove pa se razlika u ceni istopi.Zatvorio sam danas na 17din. par vagona. dosla opomena od ministarstva da platim zemlju ili ce da me hapse, koju sam inace trebao da platim do 30.09. lepo sam zaradio nema sta!
Cuo sam danas od drugara iz Padine da pokrok-almex placa 18din. samo ko ima kod njih na lageru.
I ja sam sa njom prezadovoljan!![]()
Ima ovde clanova iz Padine pa neka provere informaciju, al njihova roba je vecinom kod ''zrno promet'' i ''slovan komerc''Dobro je ako je tako Obicno taj gde ti je lager nece da plati prvu cenu, a ako hoces robu da izvuces za drugog kupca ovi ti nakarikaju razne troskove pa se razlika u ceni istopi.
Nije ironija ja sam vas korisnik!e bas mi je drago......
dr Gruja hvala i vama samo ne razumem jel to ironija ? vi ste nas korisnik?
Nije ironija ja sam vas korisnik!