leka
Član
Počinje trka.
samo da nebude trka puzeva,nista me vise nemoze iznenaditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Počinje trka.
Ce da kupe nove dzempere vise komadaBiće leptirića i u džemperima.![]()
15 dinara na bazi 14 vlage,
imao 12550kg, 19 vlaga,na dva jutra. cena sa tom vlagom 12,60
Kaze moze da smesti jedno 30-35 vagona...Koliki kapacitet je zakupio po toj mesečnoj ceni?
+ uz taj objekat ima i deo gde ce skladistiti povrtarske proizvode,kupus,luk i slicno!Ma odlican potez,kuci ne moze,radnici,masine,mehanizacija.Ovako lepo ima sve na jednom mestu i za pare koje nisu neke s obzirom da je magacin poprilican!Pa i nije, ali prodaje kome hoće- nije obavezan da proda gde je odneo, možda se nađe bolja cena na berzi, a ovako bi trebao da plati i izlaz. Možda grešim, ali mislim da je zato na tu kartu igrao..
tacno takojel si to racunao sve odbitke i susenje pa ispada da je ono sto sve svelo na jus po toj ceni ?
jeste to za lager pod uslovom da si imao suvo zrno,a dok ti naplate sušenje,ulaz i izlaz skinućeti nesto više od tih 395 euraPa onda ja platim lepo 1% mesečno i mirna mi glava.To mu dođe otprilike to stim što ja ne moram da mislim na čuvanje robe.Podignem SRP kvalitet kad mi treba i gotovo.
Na 300000kg 1%mesečno=3000kg x 15rsd=45000dinara=395eura
I nije mu neki dil.