kad odes na pijacu pa poneses vrecu dobices jos 3kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A od kad je ta cena u GEIMT-550 je napisao(la):Granexport iz Panceva(Luka Dunav)otkupljuje po ceni od 11 din JUS kvalitet sa PDV-om (pare za 7 dana)
Ciric i Sin(Sakule,opstina Opovo) takodje JUS 10.50 sa PDV isplata odmah.![]()

kodnas su djakovi 45kgivanhoe je napisao(la):
puni puncati jedva zavezani

lo..vi
al nisam mogo da odolim daim nekomentarisem djakove

znaci ima napretkaDragan18 je napisao(la):farm komerc cini mi se da otkupljuje po 10.8

nisam siguran da je tacna moja informacija, ili gebi ili Farm comerc, neko od njih otkupljuje po toj ceniProduktna berza
Tržište kukuruza u poslednjih mesec dana veoma osteljivo i brzo reaguje na promene kursa dinara. Od početka godine kurs EUR-a porastao je za 1,40%, dok je prosečna cena kukuruza u odnosu na prethodnu nedelju u porastu za 2,01%. Korelacija je vrlo jasna i nedvosmislena. Inače, prosečna nedeljna cena trgovanja kukuruza iznosila je 11,46 din/kg (10,61 bez PDV). Kada prođu praznici i intenzivira se izvoz može se očekivati veća potražnja za kukuruzom, pa samim tim i blaga cenovna pomeranja.
ko su i odakle farm comercDragan18 je napisao(la):farm komerc cini mi se da otkupljuje po 10.8
Farm Comerc = Čantavirbnsbauer je napisao(la):ko su i odakle farm comercDragan18 je napisao(la):farm komerc cini mi se da otkupljuje po 10.8
Post je spojen: [time]1263306907[/time]_________________________________________________
granexport pancevo cena kukuruza 10 din + pdv

tarana je napisao(la):ne bi' da baksuziram, al' nemojte se iznenaditi ako kukuruz padne 10-ak % u narednih par dana..
i posle toga će da se penje cena da bi do kraja marta dostigla cenu od 1300 din