kad odes na pijacu pa poneses vrecu dobices jos 3kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A od kad je ta cena u GEIMT-550 je napisao(la):Granexport iz Panceva(Luka Dunav)otkupljuje po ceni od 11 din JUS kvalitet sa PDV-om (pare za 7 dana)
Ciric i Sin(Sakule,opstina Opovo) takodje JUS 10.50 sa PDV isplata odmah.![]()
kodnas su djakovi 45kgivanhoe je napisao(la):
znaci ima napretkaDragan18 je napisao(la):farm komerc cini mi se da otkupljuje po 10.8
Produktna berza
Tržište kukuruza u poslednjih mesec dana veoma osteljivo i brzo reaguje na promene kursa dinara. Od početka godine kurs EUR-a porastao je za 1,40%, dok je prosečna cena kukuruza u odnosu na prethodnu nedelju u porastu za 2,01%. Korelacija je vrlo jasna i nedvosmislena. Inače, prosečna nedeljna cena trgovanja kukuruza iznosila je 11,46 din/kg (10,61 bez PDV). Kada prođu praznici i intenzivira se izvoz može se očekivati veća potražnja za kukuruzom, pa samim tim i blaga cenovna pomeranja.
ko su i odakle farm comercDragan18 je napisao(la):farm komerc cini mi se da otkupljuje po 10.8
Farm Comerc = Čantavirbnsbauer je napisao(la):ko su i odakle farm comercDragan18 je napisao(la):farm komerc cini mi se da otkupljuje po 10.8
Post je spojen: [time]1263306907[/time]_________________________________________________
granexport pancevo cena kukuruza 10 din + pdv
tarana je napisao(la):ne bi' da baksuziram, al' nemojte se iznenaditi ako kukuruz padne 10-ak % u narednih par dana..