meshter
Član
Prodao 10 tona sa lagera po 10 din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
au pa to je "extra cena" kod mene ko dobije 1200din za 100kg udara se nogom u **greška od srece,a inace ide za 1000-1100dinKaralic je napisao(la):U Mladenovcu , stocna pijaca, iz kamiona Dzak 47Kg ~ 650 dinara!!!![]()
![]()
![]()
Kod nas je 9.50,a negde je 9.50+pdv.A i daleko ti je to,mislim.Dragan18 je napisao(la):ja imam vagon za prodati zna li neko kome treba i po kojoj ceni ?
ma ja to samo da vidim kako se krece da znamFarmer Bob je napisao(la):Kod nas je 9.50,a negde je 9.50+pdv.A i daleko ti je to,mislim.Dragan18 je napisao(la):ja imam vagon za prodati zna li neko kome treba i po kojoj ceni ?![]()
Ohooo,,pa to jefarmil je napisao(la):ja kupujem kukuruz, svakih 15 dana po 10 tona, poslednja kupovina pre 5-6 dana bila je 11.80 din/kg veštački suv 12.5-13%vlage , franko Kruševac
Taman tih 2 dinara razlike u ceni da prevoznik zaradi...(kod nas je oko 10din/kg)farmil je napisao(la):ja kupujem kukuruz, svakih 15 dana po 10 tona, poslednja kupovina pre 5-6 dana bila je 11.80 din/kg veštački suv 12.5-13%vlage , franko Kruševac