DusanA
Član
Ja sam hteo danas da prodam kukuruz, ali ne mogu, nema kupaca. Traznja je ravna 0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam ovo isto cuo na jutarnjem programu!jutros slusam na jutarnjem programu procenjuje se da ce cena biti za vreme berbe izmedju 11 i 13 dinara
Da i odmah su Kinezi danas kupili 713 000 tona soje od USA plus još su prodali 140 000t drugima plus Meksiko kupio 250 000 t kukuruza , odmah cijena krenula gore. Ako se još ovih dana neko od kupaca naplaši i odriješi kesu vidjeće se još jednom da cijena kreće od velikih igrača .
Nama bi ovde trebala neka realna nezavisna agencija koja bi obilazila njive i realo procjenjivala urod , kao i zalihe .
(najveća kupovina za jedan dan ikad , mora da su Kinezi nešto nanjušili)
Odakle ti ta informacija?To bi trebalo da znaci da ce cena kukuruza krenuti malo na gore.
ja predlazem da se napravi neka anketa i da svako iznese svoje misljenje koji kukuruz je najtolerantniji na susu da bi dogodine znali sta da sejemo
Da.....samo to..a sto je negde zemlja bolja,to nikom nista.Svaki koji je u fulu urađena agrotehnika i setva nije gušća od 24-25 cm. Eto to se već drugu godinu za redom pokazuje.