Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otkud tako mala cena ili ti nije više trebalo.Danas 22 prodao 2 tone u džakove .![]()
Po cemu ti znas da je taj covek sirot?Bio neki siroti krompirdzija jutros kod mene,treba mu 2-3 tone kukuruza platice mi 25 din. Ja mu se zahvalio,trenutno je potop svugde a i kad je bilo lepo niko ne kruni po ovoj ceni!Mislim da ce cena brzo stici na 24-25 din i da ce tu ostati do leta!
Ne u bukvalnom smislu,vec po tome sto je tu od petka,u subotu kaze losa pijaca,spava u kamionu danima,smrzava se,jedva je prodao nesto krompira za pare,nesto za kukuruz i sad bi da ne ide prazan kuci...Po cemu ti znas da je taj covek sirot?
Treba mi da dopunim D2 a koga god sam pitao što sam imao brojeve neće da daju više od 22 ovaj je iz Inđije neki Borko Crnogorac on prodaje po 25 u Bataji na pijaci.Otkud tako mala cena ili ti nije više trebalo.![]()
Raskinuto je par ugovora sa kinezima od strane juzno americkih proizvodjaca pa se trazi kukuruz na sve strane.Кинези код нас по кукуруз. То је већ сензација. Још ако га протерају кроз мутну Мораву и Бачевићев канал.
Но без шале. Нису они тако велики увозник, можда ајд од око 3-5 милиона тона, ове године чак и мање, тако да би чак и ми могли да им испоручимо, али и не баш овогодишњи род. То би иначе била одбра вест ако је истинита.