pecan06
Član
Ja sam prodo danas po 28 din / kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sta je tu je,sreca pa nije rodilo,pa nemamo puno da se nerviramo.Da imam neku vecu kolicinu za prodaju ne bi mi bilo sve jedno,ovako...2,5-3 vagona sta je tu je! Ako kukuruz bude isao na 16-17 dinara o ceni psenice ne smem ni da razmisljam...A gde su tek ostale kulture!pazite da samo ne bude ovih 20 dinara lepa cena
radjena analiza od 2-3 mikrograma po kilogramu sto zadovoljava i evropske standarde za ljudsku upotrebu.Vi sto tvrdite da je vas kukuruz zdrav, tvrdite na osnovu nekih analiza, ili ovako, odoka?
Ајд да видимо сутра и те нове светске цене.
Nevolja je u tome što ti zvanični otkupljivači ni nas ništa nepitajuНа камион цена 22,5дин/кг, званичне откупљиваче и не питам.
Svi mi težimo da kupujemo klasove traktore, kombajne retko ko se opredeljuje za zmaj, imt, imr. Bojim se da će tako biti i sa kukuruzom ako je iz uvoza, to je kvalitet a domaće sve škart roba.sad u blicu kazu da je 31 posto kukuruza u robnim rezervama zarazeno sto sumnjam da je toliko ,jer ako je zarazen onda je sav zarazen...E sad moje misljenje je da ovi ljudi sto imaju u ambarima kukuruz, mogu vrlo lako da jako dobro ucare,odnosno dobiju dobru cenu ako im je kukuruz zdrav a verovatno je jer nije niko lud da ubacuje pokvarene klipove