Ljudi ,braću,supatenici .Nebi trebalo da bude nikakvog popizditisa u februaru i u martu .Svi znamo kako ide kuk u tim mesecima i to je pravilo.Ako ova cena bude i 1o juna pred žetvu e onda ima razloga za ovu bolest.A da negovorimo o avgustu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je prose..avanje sa cenama.Vec nedelju dana nudim psenicu (preko jedne berze)po 23+pdv-niko me ni ne zove.Danas dobijem poruku da je realizovana prodaja (psenice)100t po ceni 22,6 +pdv.Trgovine kukuruzom nije ni bilo danas.
Ja sam cuo da ide na 16 uskoro! Pa kad ga niko nece...Ćirić i Sin Sakule, 18 dinara jus kvalitet. Katastrofa....
Ne sekiraj se verovatno su ga uvezli. Zanimame dali je neko otvarao čardak i krunio iz njega. Ovo što sam pre neki dan video, nesviđa mi se nikako. Tip je otvorio čardak da kruni ,spolja super a iznutra...90% ljudi koji ga imaju,znaju zasto su ga ostavili i nece ga kruniti ispod 26-27 din!To je donja granica...Ako hoce kukuruz morace da plate,ako nece necemo ni kruniti i kraj!Neka uvoze u krajnjem slucaju...
....a unutra zelen?Kod nas je 80% takvog kukuruza,jos nije opasno ali kad otopliNe sekiraj se verovatno su ga uvezli. Zanimame dali je neko otvarao čardak i krunio iz njega. Ovo što sam pre neki dan video, nesviđa mi se nikako. Tip je otvorio čardak da kruni ,spolja super a iznutra...