Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Ljudi ,braću,supatenici .Nebi trebalo da bude nikakvog popizditisa u februaru i u martu .Svi znamo kako ide kuk u tim mesecima i to je pravilo.Ako ova cena bude i 1o juna pred žetvu e onda ima razloga za ovu bolest.A da negovorimo o avgustu.

Presentation4.3..jpg
Ovo je prose..avanje sa cenama.Vec nedelju dana nudim psenicu (preko jedne berze)po 23+pdv-niko me ni ne zove.Danas dobijem poruku da je realizovana prodaja (psenice)100t po ceni 22,6 +pdv.Trgovine kukuruzom nije ni bilo danas.

Ma pusti dete neka malo osvjezi temu posle ove nervoze zbog pada kukuruza dobro dodje tekst deteta da se malo raspolozimo i nasmejemo:haha:

Videćemo šta će od svega ovoga na kraju ispasti, ali ovoliki pad cene se garnt nekome debelo namešta, da bi leeepo zaradio na nama. Neverujem da će moći dugo da drže toliko nisku cenu.

Danas kod nas nije bilo trgovine, zvao sam coveka gde mi je kukuruz na lageru nudi mi 19,5 +pdv....

90% ljudi koji ga imaju,znaju zasto su ga ostavili i nece ga kruniti ispod 26-27 din!To je donja granica...Ako hoce kukuruz morace da plate,ako nece necemo ni kruniti i kraj!Neka uvoze u krajnjem slucaju...

90% ljudi koji ga imaju,znaju zasto su ga ostavili i nece ga kruniti ispod 26-27 din!To je donja granica...Ako hoce kukuruz morace da plate,ako nece necemo ni kruniti i kraj!Neka uvoze u krajnjem slucaju...
Ne sekiraj se verovatno su ga uvezli. Zanimame dali je neko otvarao čardak i krunio iz njega. Ovo što sam pre neki dan video, nesviđa mi se nikako. Tip je otvorio čardak da kruni ,spolja super a iznutra...

Krunio sam ja, kukuruz ko kukuruz svake godine, stavljen sa oko 25% vlage u ambar na visini, bez komusine. Super izgleda.
I ako ne bude dobra cena, ostace u ambaru i do sledece godine.

Ne sekiraj se verovatno su ga uvezli. Zanimame dali je neko otvarao čardak i krunio iz njega. Ovo što sam pre neki dan video, nesviđa mi se nikako. Tip je otvorio čardak da kruni ,spolja super a iznutra...
....a unutra zelen?Kod nas je 80% takvog kukuruza,jos nije opasno ali kad otopli:sta:....

Moj kukuruz je zdrav,primenjujem Lekinu taktiku,ne prodajem dok ne bude opet 30,00 din/kg.

Sta reci..vec sam pisao ja sam sa 28 din tek na nuli,sve preko se moze racunati da je neka zaradica

Nazad
Vrh