Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 184 52,6%
  • Ne

Glasovi: 166 47,4%

• Ukupno glasača
    350
Samo se nadam da oni koji glsaju neće zaboraviti šta je i ko radio u ovoj ujdurmi koja je napravljena, ja lično nisam glasao zadnjih deset godina, ali od ove godine počinjem u ambasadi da glasam.

ma vidi narod sta rade pa su slabiji po snazi od SPS po najnovijim istrazivanjima.
oceku je se blagi rast kukuruza koji ima potvrdu o ispravnosti.

Poslednja izmena:
Džaba što naši sada mašu papirima da naš kukuruz nije izvezen u Nemačku, kada već svi u EU (gledao na slovačkoj TV) kao udarnu vest objavljuju da su kancerogeni aflatoksini došli sa kukuruzom iz Srbije, koji je u Nemačku uvožen od oktobra prošle godine, i radi se o količini od 35000 tona na lageru i 10000 koji su već distribuirani.
Sada su nas toliko posrali, da u skorije vreme nećemo izvoziti kukuruz u EU ::sramota::.

pa oni će pre pojesti GMO nego li da sad kupe od nas ali nikad se nezna ako im zafali kukuruza kupiće ga sigurno jutros sam gledao na TV da je ova ujdurma napravljena zbog hrvatske i njenog ulaska u EU kao naš kukuruz ,meso ,mleko nisu ispravni a njihovo ok ali to je viša politika

Nedavna istrazivanja su pokazala zasto kukuruz roda 2012 ima povecan broj alfatoxina, pitate se zasto? epa probacu da odgovorim na to pitanje, zbog toga sto je bila katastrofalna susa, kukuruz se predavao na silose sa 15 16 posto vlage i nije uopste bio susen ili provetravan,zato su se u takvom kukuruzu pojavili alfatoxini,i za to je kriv otkupljivac koji je stedeo na gasu i hteo je vise da zaradi,ali oni koji su susili kukuruz i provetravali tamo su bakterije ubijene i nema alfatoxina,a svasta se prica,al za cenu kukuruza je odgovorna nasa drzava

ljudi zasto se nervirate toliko zbog cene?pa ajde da cujem sta je bolje:da li da prodas oktobra meseca sav kukuruz po 27 din i dobijes kes pare a kad imas veliku kolicinu para onda se jako brzo i potrosi kao kod svih nas ili da prodas maja meseca po 23-24 dinara i dobijes pare?onaj sto ga je prodao u oktobru po 27 dinara taj vec februara, marta nema dinara od kukuruza a gde je setva, a gde je zetva ej, ej....a ovaj sto ga prodao maja meseca...::novac:::ppozdrav: hehehe

- - - - - - - - - -

ja znam par ljudi sto su ga prodali posle zetve, pa nisu ga prodali sto je dobra cena nego treba::novac::.taj sto kaze da ga je prodao zato sto je dobra cena sigurno laze.ipak mislim da treba ::novac::!

Cudnu ti finansijsku politiku vodis kolega:haha:, ja sam prodao 3/4 mog kukuruza jesenas po 27,5 i vezo pare na sest meseci da nemogu potrositi do kupovine repromaterijala:osmeh:

Vreme ce pokazati ko je bolje prosao da li onaj u septembru ili ovaj u maj-jun-jul...nema te kamate koja ce preci zaradu na samo dinaru preko septembarske cene.

strpite se ljudi imace kukuruz dobru cenu posle setve, tamo negde u maju junu mesecu,jos ako opali jos jedna susna godina ima da bude zlata vredan

Ne prizivajte nesrecu,ona nam dolazi sama. Netreba nam jos jedna ovakva godina onda ce vecina nas otici pod led.A evropa ce da nas izbrise sa karte za kupovinu kukuruza.Sreca nasa u Arape.

Ovde mozes sve da procitas al od cene kukuruza u vasem kraju ni taga ni glasa:osmeh: Bavaniste 23,5din na kamion, videcemo sta ce suta biti::super::::super::::super::::super::::super:: nadamo seeeeeee

Nazad
Vrh