Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 185 52,7%
  • Ne

Glasovi: 166 47,3%

• Ukupno glasača
    351
mikad nije ni bila susa ovih razmera jer je ovo sve pogodilo,bukvalno citava srbija je sarena od 0 do jedva 3 tone

prijasnjih godina bili smo mi nekoliko susnih delova gde smo prosli kako smo prosli a drugi su lagano imali kukuruz a jos veca stavka---bilo zaliha

И код нас је суша, има њива где буквално нема ништа
Још се код нас жито мора увозити, нема довољно домаћег

И код нас је суша, има њива где буквално нема ништа
Још се код нас жито мора увозити, нема довољно домаћег
na to i mislim,vanredna je situacija svuda a opet kazem nema ni zaliha i sve zavisi sta ce ova mafija da nam uradi sa cenom

nemoze otici u nebesa jer ce to pokrenuti lavinu svega ostaloga a onda smo tek u kanalu

Kod mene imam par parcela gde je pitanje da li će biti 300 kg po kj da se otplati kombajna, ovo ostalo očekujem od tone paa na nekom presejavanju možda dobaci i do 3 tone.
Matiću ti beše seješ pionire kako je prošla oplodnja kukuruza kod tebe?

Avgust mesec je, a već počeli da me zovu ljudi nudeći zemlju u arendu ...

Kako gde.Negde je dobro negde loše oplođeno, ima svega i svačega.Generalno nisam baš oduševljen a videćemo šta će na kraju biti.Za sada nije totalni fijasko, ima klipova pa će se nešto nakupiti.

Већа цијена кукуруза у Србији него у БиХ, то никад није било
Zato sto ljude misle samo od danas do sutra . Takva atmosfera je napravljena zahvaljujuci ovome za koga si dolazio ovde na glasanje .
Isti taj ce sto trazi 40+ dinara za kukuruz sutra reci da mu je skup kupus od 40 dinara . Ludilo mozga . Pariteti se izgubili skroz naskroz . Kila belog luka skuplja od kile malina .

Наравно, има и оних што једва чекају гласање да дођу до којег динара. То што нас све укопава и гура у дуг нема везе.
Дошли од ситуације где се ништа не исплати произвести него "купићу у маркету" до тога да башта вреди право мало богатство. Али ко је мислио о томе кад је последњи пут продавао кукуруз по 35-40 динара...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh