Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 187 53,0%
  • Ne

Glasovi: 166 47,0%

• Ukupno glasača
    353
U cemu je tolika razlika izmedju tih adaptera , olimac, fantini, dominoni, kapelo, da je jedan bolji od drugog kod pologa? Meni su na oko svi slicni, tanki, nisam zagledao detaljno.
Jel polozaj secke nije isti, pa ne moze da se spusti nize?

@Opg Hobi ::svaka cast:: dečko. Sad je dosla moda ako nemas "plastičnog" Capela da imaš krš od adaptera.
Prosle god. 95% polog kod hibrida p9300 i tu sam se kretao 4-5kmh i nervirao se kao životinja kako idem sporo, ali u prolece nema onih pečuraka od samoniklih klipova.

Poslednja izmena:
druze ima i u mene vec podosta leta na ledima.pa pored fantinija i dominona capelo je po meni bolji al manje vise slicna su ta tri u radu.po mom iskustvu fantini i dominoni ne vole bas kad je polog u redu pa moras u jednom smeru kupiti jer padaju lanci tu mi se capelo pokazo bolji pored ta tri al je capelo sporiji.conspid je imala tu jena zadruga al su brzo zamenjeni sa domioni i capelom.nisu nijedni losi al ko radi puno ima razlike.zadovoljan sam i sa olimac i capelo sam sto je capelo malo spor nije za letenje jedino kad su ovak lose godine onda mozes letit

Nazad
Vrh