ognjen74
Član
kod nas je sa 13 na 12.8 .pa i nije neki pad to samo trgovci hoce jos malo da uštinu ,inace jako malo je ostalo neprodato, ljudi su se uplasili scenarija od prethodne dve godine .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To da hoce da ustinu je tacno pa i u maju mesecu je bio tako jedan mali pad pa je posle tog bila navala mozda je i ovo isti proizvod ali je u vecini dosta skrunjeno to jest prodato,e sad videcemo dalje sta ce se dogadjati...ognjen74 je napisao(la):kod nas je sa 13 na 12.8 .pa i nije neki pad to samo trgovci hoce jos malo da uštinu ,inace jako malo je ostalo neprodato, ljudi su se uplasili scenarija od prethodne dve godine .
Nije valjda da nemas kome da prodas.......maki_vs je napisao(la):ja sam u subotu krunio po 13 i danas po 12.80 i vise necu,ostalo cu u avgust pa kako bog da ili cu da profitiram ili ne trece nema.ne znam sta da radim sa tuluzom ostalo mi jos tri prikolice,dali treba nekom iz moje okoline?
Leko ipak si nas do pola poslusaoleka je napisao(la):Ja danas okruni 5 vagona i ostavio na cuvanjecena sa 13 danas pala na 12.80
Pa jeste al , ona druga polovina je mnogo vaznija = PRODAJA i to po.........ceniDolovac je napisao(la):Leko ipak si nas do pola poslusaoleka je napisao(la):Ja danas okruni 5 vagona i ostavio na cuvanjecena sa 13 danas pala na 12.80
okrunio si kukuruz
![]()
Pa ide zetva treba silose pripremiti to je valjda jedini razlog.......Kengur je napisao(la):Kod nas cena od 12.30 do 12.50 RSD kako gde, sa tendencijom pada.![]()
Zasto bi bila greska kad ovi iz Sakula i Idvora otkupljuju po 13,65 i pare odmah ovi su sigurno u boljoj poziciji tako da daju 14 dinara.......jhona DERU je napisao(la):Sad sam slušao na radiu da V.Z. zemun kupuje kukuruz po 14dinda nije neka greška ?
Branko nađeš nekoga da ti odveze , ljudi naplaćuju po 5000 din po turi a mislim da u one veće zmajevke može da stane 9000kg pa puta 14din dobijaš 126000 a u Pazovi bi dobio ako je cena 13din 117000din razlika je 9000 i kad daš onih 5000 ostaje ti čisto 4000din i još kad uzmeš da nisi palio svoj traktor ( da odvezeš u Pazovu) i rizikuješ da ti zvizne guma ,dobijaš čisto 5000 dinBranko je napisao(la):Nije greška. VZ uvek ima bolju cenu od ovih ovde u Pazovi, ali dok odvučeš tamo... I još ako ti zvizne guma na ovoj vrućini... Računica samo takva.