peto1
Moderator
Lala iz Banata je napisao(la):Radim bre ko crnac, ne postizavam...![]()
Probaj da ubacis u drugu brzinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Radim bre ko crnac, ne postizavam...![]()
Mani ga da se ne pregrejepeto1 je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Radim bre ko crnac, ne postizavam...![]()
Probaj da ubacis u drugu brzinu.
Ima i kod nas takvih "kristala"ili"kraljeva"kako vi mladi kazete.Okruni ga,pa ceka,ceka i onda ga proda na sledece prolece po 8-9 din.Dolovac je napisao(la):daces ga ti kao i ja preklane po 8 din i to svog izbusenog,samo se zezajleka je napisao(la):ja cekam i dalje pa neka padnei na 10 din ali nec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na mađarskoj berzi ništa nije trgovano juče za isporuku u julu.Deni je napisao(la):kukuruz na mađarskoj berzi : pad za 3 evra po toni/ trenutno 130 evra
Ako moja uciteljica nije uludo potosila radno vreme, onda su to ta tri evratarana je napisao(la):na mađarskoj berzi ništa nije trgovano juče za isporuku u julu.Deni je napisao(la):kukuruz na mađarskoj berzi : pad za 3 evra po toni/ trenutno 130 evra
druga bitna stvar je, da je forinta ojačala skoro 2%.
ja kazem iz iskustva jer te godine sam zivce izgubio...sad sam ga dao po 11 sa vlagom oko20-22 i sa tim parama dosta posla zavrsio.Veci mi je zal kad mi je onda ostao nego sada sto sam ga jeftinije dao...leka je napisao(la):ako mi je tako sudjeno sta da radim,ali nesto mi se ne da kruniti za te pare,vidi ti posto je cena nafte,pa posto su bila semena,pa hemija... malo je toDolovac je napisao(la):daces ga ti kao i ja preklane po 8 din i to svog izbusenog,samo se zezajleka je napisao(la):ja cekam i dalje pa neka padnei na 10 din ali nec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a i sta mislis da ce ove godine biti rekordan rod kukuruz,daj boze da bude neki prosecan,ali ovi vremenski uslovi sve koce,ali to je samo moje misljenje
![]()